ANASAYFA Kültür-sanat Sanat dünyasının önemli isimlerinden Gülengül Arlıel hayatını kaybetti!

Sanat dünyasının önemli isimlerinden Gülengül Arlıel hayatını kaybetti!

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinin yapımcılığını ve prodüktörlüğünü yapan Gülengül Arlıel'den acı haber geldi. Arıel'in acı haberi asbaşkanı olduğu Kansersiz Yaşam Derneği tarafından duyuruldu.
Sanat dünyasının önemli isimlerinden Gülengül Arlıel hayatını kaybetti!

Türk sineması acı bir haberle derinden sarsıldı. "Eşkıya" ve "Av Mevsimi" filmleri gibi sinemaya unutulmaz yapımlar kazandıran yapımcı ve prodüktör  Gülengül Arlıel hayatını kaybetti. 

Arıel'in acı haberini, asbaşkanı olduğu Kansersiz Yaşam Derneği duyurdu. Derneğin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Arlıel'ın sevenleri derin bir yasa boğuldu. 

‘’KOCAMAN KALPLİ BİR KADIN ARAMIZDAN AYRILDI'' 

Kansersiz Yaşam Derneği'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, asbaşkan Gülengül Arlıel'in hayatını kaybettiği açıklandı, ‘'Kansersiz Yaşam Derneği Ailesi’nin Asbaşkanı, fikir lideri, yolumuza ışık tutan kocaman kalpli bir kadın aramızdan ayrıldı. Biz Kansersiz Yaşam Ailesi olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Gülengül Arlıel’i kaybetmenin acısı tarifsiz.

Kendisini her zaman derneğimize sağladığı çok büyük katkıları, kocaman kalbi, iyiliği ve sevgisi ile hatırlayacağız. Kaybımız büyük olsa da, onun mirası ve sevgisi ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Bize bıraktığı izleri asla unutmayacağız ve derneğimizin yürüttüğü mücadelede adını daima yaşatacağız. Ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Işıklar içinde uyusun." ifadeleri kullanıldı. 

Arlıel'in vefat haberi sanat camiasını ve sevenlerini derinden yaraladı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara meyve sebze hali güncel ürün ve fiyat listesi açıklandı!

Ankara meyve sebze hali güncel ürün ve fiyat listesi açıklandı!