ANASAYFA Kültür-sanat Şanlıurfa Yemek Şenliği Ankara'da start verdi! Ankara'da Urfa rüzgarı esiyor

Şanlıurfa Yemek Şenliği Ankara'da start verdi! Ankara'da Urfa rüzgarı esiyor

Başkent Ankara'da çeşitli illerin tanıtım günleri için etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara'da Şanlıurfa rüzgarı esmeye başlarken yöresel lezzetler de meraklısına sunuldu. Ankara'da yaşayan Urfalılar da memleket hasreti giderdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Şanlıurfa Yemek Şenliği Ankara'da start verdi! Ankara'da Urfa rüzgarı esiyor

İllerin tanıtım günlerine rağbet gösterilmeye devam ediyor. Başkent Ankara'da da illerin tanıtım günleri düzenlenmeye devam ederken bu tanıtım günlerine de yoğun ilgi devam ediyor. Ankaralılar kentte düzenlenen tanıtım günlerine ilişkin bilgi sahibi olmak isterken bu kez kentte Şanlıurfa Yemek Şenliği başladığı bildirildi. 

Şanlıurfa Yemek Şenliğine katılım sağlamak isteyen vatandaşlar detayları merak ederken lahmacunu, ciğer kebabı, çiğ köftesi, yöresel ürünleri ve sıra geceleri ile Şanlıurfa Yemek Şenliğinin sona ereceği tarih de belli oldu. 

ANKARA'DA URFA RÜZGARLARI ESİYOR

31 Ocak ile 4 Şubat arası Altınpark Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yemek Şenliğinin ilk gününde vatandaşların ilgisi yoğundu. Urfa lezzetlerini tatmak, memleket hasretini gidermek isteyenler yoğun katılım sağlarken bugün başlayan şenliğin 4 Şubat Pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi.

Şanlıurfa Yemek Şenliği Ankara Altınpark Fuar Alanında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken hem yöresel lezzetler vatandaşa sunuldu hem de birbirinden lezzetli ürünlerin tadına bakma imkanı elde edildi. Katılımcılar memnuniyetlerini dile getirirken şenliğe katılan esnaf da tüm Ankaralıları 4 Şubat tarihine kadar Ankara Altınpark Fuar Alanına davet etti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kahramankazan'da yasaklı madde operasyonu!

Ankara Kahramankazan'da yasaklı madde operasyonu!