ANASAYFA Kültür-sanat Şarkıcı Göksel Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmek üzere Ankara'da konser verecek!

Şarkıcı Göksel Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmek üzere Ankara'da konser verecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin etkinliklerine vatandaşın yoğun ilgisi devam ederken düzenlediği konserlerle kent halkını sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmayı sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk'ün sevdiği türküler ve şarkılardan oluşan konser programları devam ederken ünlü şarkıcı Göksel'in konser vereceğini duyurarak program takvimini paylaştı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Şarkıcı Göksel Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmek üzere Ankara'da konser verecek!

Kültürel faaliyetlere önem veren ve sosyal belediyecilik anlayışı ile projelerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşa sunuyor. Ankaralıların sosyalleşmesi ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüren ABB konser takvimini de duyurmaya devam ediyor. 

Ankara halkı için çeşitli programlar düzenleyen ABB, hazırladığı konser programları ile adından söz ettirirken kent  halkını çeşitli konserlerle buluşturmaya devam ediyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirmesi için farklı sanatçıları kentte ağırlayan ABB, bu kez Göksel'in konser vereceğini duyurdu.  

ABB'NİN KATKILARIYLA ANKARA'DA GÖKSEL KONSERİ DÜZENLENECEK  

Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Başkentte Ata'mızın sevdiği şarkılar yankılanıyor. Değerli sanatçı Göksel, eşsiz sesi ve yorumu ile Osman Şahin ve Tarık Tırıl'ın da eşlik ettiği "ATATÜRK VATANIN KALBİNDE" konserimize tüm başkentliler davetlidir.''  ifadelerine yer verdi. 

6 Ocak Cumartesi günü saat 19:30'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek konsere tüm halk davet edildi. ABB tarafından açıklanan konser programı ücretsiz olurken şarkıcı Göksel'in 6 Ocak tarihinde Ankaralılarla buluşacağı kaydedildi. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirileceği konser programı ise Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek.  Konser programında Göksel'e Osman Şahin ve Tarık Tırıl'ın da eşlik edecek.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşına asgari ücret kadar zam! SGK Uzmanı rakam verdi

Emekli maaşına asgari ücret kadar zam! SGK Uzmanı rakam verdi