ANASAYFA Kültür-sanat Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar?

Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar?

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Scorpions Türkiye'ye geliyor! Peki, Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar?
Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar?

Neredeyse 60 yıllık efsane bir kariyer, dünyaca ünlü binlerce başarı. Rock müzik severlerin efsane gruplarından biri olan Scorpions Türkiye'ye geliyor.  1965 yılında müzik dünyasına atılan grup, gitarist Rudolf Schenker tarafından Almanya'nın Hannover şehrinde yolculuğuna başladı. 

Hard rock ve heavy metali tüm dünyaya sevdiren gruplardan biri olan Scorpions, unutulmaz şarkıları ve konserleriyle hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. En son 2016 yılında Türkiye'de konser veren grup, 2024 yılında Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Scorpions konseri ne zaman, İstanbul konseri 2024 fiyatları, bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar… 

SCORPİONS KONSERİ NE ZAMAN? 

'Still Loving You', 'Wind of Change', 'Rock You Like a Hurricane', 'Send Me an Angel', Always Somewhere… Unutulmaz şarkılarıyla Scorpions, 2024 yılında İstanbul'a geliyor. Grup, 23 Mayıs 2024 tarihinde, KüçükÇiftlik Park'ta hayranlarına unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. 

SCORPİONS BİLET FİYATLARI NE KADAR? 

8 yıl aradan sonra Türkiye'de yeniden konser verecek olan Scorpions, 2024 yılının en büyük konserlerinden birini gerçekleştirecek. Merak konusu olan konser bileti fiyatları ise şu şekilde: 

VIP Balkon: 13 bin lira 

Sahne Önü: 3 bin 200 lira 

Genel Alan Silver: 2 bin 300 lira 

Genel Alan Gold: 3 bin 500 lira 

Rock müzik tutkunlarının merakla beklediği konsere 5 ay gibi kısa bir süre kalırken biletler şimdiden tükenmeye başladı bile! Scorpions hayranları ise sabırsızlıkla 23 Mayıs gününü beklemeye başladı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş Genç Akademi Sempozyumu'na katıldı

ABB Başkanı Mansur Yavaş Genç Akademi Sempozyumu'na katıldı