ANASAYFA Kültür-sanat Sefo Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Sefo Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara'da yaz konserleri programları devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte start verilen konser programları çeşitli belediyeler tarafından yürütülürken Gölbaşı Belediyesi konser takvimini açıklayarak Sefo'nun geleceğini açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sefo Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Sefo Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Ankara'da çeşitli konserler belediyeler aracılığı ile vatandaşla buluşturulmaya devam ediyor. Başkentin sosyal belediyecilik anlayışına uyan ilçe belediyeleri de vatandaşa ücretsiz etkinlik hizmeti sunuyor. Ankara'da Türkiye Yüzyılı programları kapsamında Gölbaşı Belediyesi'nin 5 gün süreyle konser vereceği öğrenilirken konser programı Sefo ile başlayacak.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

Gölbaşı Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile Türkiye Yüzyılı Konser programının açılışının Sefo ile yapılacağı bildirildi. Gölbaşı Belediyesi Türkiye yüzyılı Konserleri programı kapsamında Sefo'nun konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Sefo konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA SEFO RÜZGARI ESECEK

Gölbaşı Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00'da Sefo konseri düzenleneceği kaydedildi. Atatürk Sahil Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

GÖLBAŞI ATATÜRK SAHİL PARKI'NA NASIL GİDİLİR?

ekran-goruntusu-2023-08-11-112649.pngekran-goruntusu-2023-08-11-112653.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da konut sahibi olmak isteyenler en ucuz konut orada satılıyor! En ucuzu bu biz demiyoruz emlakçılar diyor

Ankara'da konut sahibi olmak isteyenler en ucuz konut orada satılıyor! En ucuzu bu biz demiyoruz emlakçılar diyor