ANASAYFA Kültür-sanat Selçuk Balcı Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Selçuk Balcı Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çeşitli sanatçıların konserleri ile kutlamaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Selçuk Balcı'nın konuk olacağı konser programını duyurdu. Ankaralılar da Selçuk Balcı konserinin detaylarını merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Selçuk Balcı Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Ankara'daki konser programlarına ilişkin takvim araştırılmaya devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel konserler hız kesmeden devam ederken ünlü şarkıcı Selçuk Balcı'nın da Ankara'da yüzüncü yıl coşkusuna ortak olacağı duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılını düzenlediği etkinliklerle kentin dört bir yanında kutlamaya devam ederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı konserlerle taçlandıracağını açıkladı.

Ankara'da Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Güneş ve Athena 26 Ekim tarihinde sahne alırken Selçuk Balcı, Zeynep Bastık, Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca'nın da sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendireceği açıklandı. ABB tarafından yayımlanan programın ardından Ankaralılar ''Selçuk Balcı Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA SELÇUK BALCI KONSERİ NE ZAMAN?

Başkent Ankara'da gerçekleşecek olan Selçuk Balcı konserine ilişkin takvim, ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı. Buna göre Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Konserlerine konuk olacak Selçuk Balcı, 27 Ekim Cuma günü saat 18.00'da hayranları ile bir araya gelecek.

ekran-goruntusu-2023-10-27-145855.png

Konseri ücretsiz olurken ABB'de Selçuk Balcı konserine tüm Ankaralıları davet etti. Ayrıca Selçuk Balcı, yaklaşık 2 saat sahnede iki saat kalacak ardından da sahneyi Zeynep Bastık'a bırakacak.

f9.jpg

Konserler için ABB tarafından yapılacak olan ring seferleri ise;

  • Gidiş: 14.00 - 20.00 / Kızılay Zafer Çarşısı - Atatürk Orman Çiftliği
  • Dönüş: 20.00 - 00.00 / Atatürk Orman Çiftliği - Kızılay Zafer Çarşısı şeklinde olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeynep Bastık Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Zeynep Bastık Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?