ANASAYFA Kültür-sanat Sinemada bu hafta! Ankara’da hangi filmler vizyonda?

Sinemada bu hafta! Ankara’da hangi filmler vizyonda?

Sinema salonlarında bu hata 6 film vizyona girecek. Peki Ankara’da hangi filmler vizyona girecek?
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sinemada bu hafta! Ankara’da hangi filmler vizyonda?

Komediden drama, animasyondan fantastiğe bu hafta 3’ü yerli 6 film vizyona giriyor. Ankara’da ise 1 Aralık Cuma gününden itibaren sinemaseverlerle buluşacak filmler şu şekilde: 

AŞK FİLMİ 

Aşk filmi, modellik yapan, çevresinde popüler, gece hayatı ve eğlenceye düşkün bir kadıının hayat hikayesini ele alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler otururken oyuncuları arasında Cemre Baysel, İlhan Şen ve Onur Büyüktopçu bulunuyor. 

KARA CUMA 

Bir seri katilin küçük bir kasabaya gelişi ardından Şükran Günü’nde ortaya çıktığı Massachusetts'teki eylemlerini anlatan filmin yönetmenliğini Eli Roth yapıyor. Başrollerini ise Milo Manheim, Gina Gershon ve Patrick Dempsey paylaşıyor.
Ankara’da Kara Cuma filmi,  Atlantis Batıkent, Cineverse ANKAmall, Cineverse Armada, Cineverse Cepa, Cineverse Panora, Ankara Nata&Vega Prestige, Cineverse Gordion sinema salonlarında gösterime girdi.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 

Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için yeniden bir mücadelenin içine girer. Bu sırada Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çekerken Serhat, hayatında bir kadının eksikliğini yaşar. Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder.


Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Giray Altınok, İrem Sak ve Sarp Apak yer alıyor.
Ölümlü Dünya 2, Cineverse Antares, Ankara Keçiören Cinefora, Cineverse Cepa, Ankara Prestige (Subayevleri Vega AVM), Cineverse Podium Ankara, Cineverse Panora, A City Cinevizyon, Ankara Forum Cinema Pink, Ankara Nata&Vega Prestige, Cineverse Gordion, Ankara Kızılırmak, Cineverse Atlantis Batıkent, Ankara Büyülü Fener Kızılay Sineması, Ankara Büyülü Fener Bahçelievler, Cineverse Atakule, Cineverse ANKAmall, Cineverse Armada, Ankara 365 AVM Cinema Pink’te gösterimde. 

KÖTÜLÜK DİYE BİR ŞEY YOK 

Takumi’nin ataları kuşaklar boyu doğanın düzeni ve döngüleriyle uyum ve sükunet içinde yaşamlarını sürdürür. Bir gün evlerine yakın bir arazide bir “glamping” tesisinin kurulacağını öğrenen Takumi, yakındaki kentten bunalanların kaçacakları bir yer olarak sunulsa da bu mekânın hem kasabanın su kaynaklarını etkileyeceği hem de bölgenin ekolojik dengesini bozacağını ortaya çıkarır. 
Ryusuke Hamaguchi’nin yönettiği filmin başrollerini Hitoshi Omika, Ryo Nishikawa ve Ryuji Kosaka paylaşıyor. 
Film Ankara’da, Ankara Büyülü Fener Bahçelievler, Cineverse Panora sinema salonlarında gösterime girdi.

DİLEK 

İçten dilediği dileği evrene ait bir güç tarafından yanıtlanan Asha’nın hikayesini konu edinen ‘Dilek’ filmini Chris Buck ve Fawn Veerasunthorn'un yönetiyor. 
‘’Dilek’’ Ankara’da, Cineverse Atlantis Batıkent, Cineverse Atakule, Cineverse ANKAmall, Cineverse Armada, Ankara 365 AVM Cinema Pink, Cineverse Antares, Ankara Keçiören Cinefora, Cineverse Cepa, Ankara Prestige (Subayevleri Vega AVM), Cineverse Podium Ankara, Cineverse Panora, Ankara A City Cinevizyon, Ankara Forum Cinema Pink, Ankara Nata&Vega Prestige, Cineverse Gordion’da gösterimde. 

NASREDDİN HOCA 2: DİNAZORLAR ÇAĞI

Filmde, Nasreddin Hoca’nın rehberliğinde bir grup çocuğun, arkadaşlarını aramak ve buldukları T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli ve eğlenceli bir maceraya atılmasını konu ediyor. 
Ankara’da ise, Cineverse Atlantis Batıkent, Cineverse ANKAmall, Cineverse Armada, Ankara 365 AVM Cinema Pink, Cineverse Antares, Ankara Keçiören Cinefora, Cineverse Cepa, Ankara Prestige (Subayevleri Vega AVM), Cineverse Podium Ankara, Cineverse Panora, Ankara A City Cinevizyon, Ankara Forum Cinema Pink, Ankara Nata&Vega Prestige, Cineverse Gordion’da gösterimde bulunuyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aralık ayında TOGG modellerine zam geldi!

Aralık ayında TOGG modellerine zam geldi!