ANASAYFA Kültür-sanat Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara'da El Sanatları Sergisi açıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara'da El Sanatları Sergisi açıldı

Tarım ve Orman Bakanlığının Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından başkent Ankara'da, çeşitli el sanatlarıyla yapılmış eserlerin bulunduğu ‘El Sanatları Sergisi' açılışının gerçekleştirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından Ankara'da El Sanatları Sergisi açıldı

Başkent Ankara'da, kültür sanat rüzgarı esmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığının Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı, birbirinden çeşitli el işlerinin yer aldığı  ‘El Sanatları Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Bir AVM'de gerçekleşen sergi açılışı, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi alırken, çeşitli el işi eserler beğeni topladı. 

25 ŞUBAT'A KADAR SANATSEVERLERİN İLGİLSİNİ ALACAK 

‘Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Bin Yıllık Hafıza’ temalı ‘El Sanatları Sergisi’nin açılışına el sanatları üreticileri ve vatandaşlar katıldı. Kilim, yüzük, el işlemeli kıyafetler ve çok sayıda ürünün yer aldığı sergide, sanatseverlerin ilgisine sunuluyor. 

Sanatseverlerin ve el sanatı tutkunlarının yoğun ilgisini alan sergide, el yapımı takılar, işlemeli örtüler, çerçeveler, el emeği ürünler bulunuyor. Bakanlık tarafından bu yıl 2'ncisi açılan  ‘El Sanatları Sergisi’, sanatseverlerden de tam not aldı. 

Başkent Ankara'da yaşayan sanat tutkunları, hem çeşitli el işçiliği bulunan eserleri görme fırsatı bulacak hem de sanatla iç içe günler geçirecek. Serginin ise 25 Şubat 2024 Pazar gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak ve doyasıya sanat dolu günler yaşanacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şaban ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur?

Şaban ayı orucu ne zaman, kaç gün tutulur?