ANASAYFA Kültür-sanat TEKNOFEST Ankara Mazhar Alanson konseri ne zaman, saat kaçta düzenlenecek?

TEKNOFEST Ankara Mazhar Alanson konseri ne zaman, saat kaçta düzenlenecek?

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST heyecanı Ankara'da başladı. TEKNOFEST Ankara'da konserlere de start verilecekken Mazhar Alanson konserinin ne zaman ve saat kaçta yapılacağı merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
TEKNOFEST Ankara Mazhar Alanson konseri ne zaman, saat kaçta düzenlenecek?

TEKNOFEST Ankara Mazhar Alanson konseri ne zaman, saat kaçta düzenlenecek? - Türkiye’nin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Ankara Etimesgut Havalimanı’nda 30 Ağustos tarihinde ziyarete açıldı. TEKNOFEST'in ilk gününde ziyaretçi akını yaşanırken teknoloji festivalinde sahne alacak isimler de merak edildi.

Ankaralılar TEKNOFEST'in yapıldığı Etimesgut Havalimanına akın etti. TEKNOFEST'in ziyarete açıldığı saatler, günlük takvimi ve sona ereceği tarih merak konusu olurken ''TEKNOFEST Ankara günlük takvimi nedir, hangi sanatçılar konser verecek?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı. Mazhar Alanson'un 2 Eylül Cumartesi günü konser vereceği açıklanırken konser detayları da merak konusu oldu.

TEKNOFEST MAZHAR ALANSON KONSERİ SAAT KAÇTA?

TEKNOFEST Ankara, İstasyon, Türkkızılayı Caddesi Etimesgut'ta düzenleniyor. Sabah 09.00'da ziyaretçiler kabul edilmeye başlarken akşam 19.00'da sona eriyor. 3 Eylül tarihine kadar Etimesgut Havalimanı'nda ziyaretçilerini ağırlayacak olan TEKNOFEST'te 2 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da Mazhar Alanson konseri düzenlenecek.

ekran-goruntusu-2023-09-02-165813.png

Ana sahnede yer alacak olan Mazhar Alanson, Ankaralılara unutulmaz bir sahne performansı sergileyecek. Saat 19.00'da Ankaralılar ana sahnede Mazhar Alanson'u dinleyebilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan müjdeyi verdi! Ankara İzmir arası yolculuklar 210 dakikaya düşecek!

Bakan müjdeyi verdi! Ankara İzmir arası yolculuklar 210 dakikaya düşecek!