ANASAYFA Kültür-sanat The Office dizisinin devamı resmen onaylandı! Başrol oyuncuları belli oldu

The Office dizisinin devamı resmen onaylandı! Başrol oyuncuları belli oldu

Yayınlandığı döneme damga vuran ve final yapmasının üzerinden yaklaşık 11 yıl geçen The Office dizi ile ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu dizinin evreninde geçecek bir projeye onay verildiği öğrenildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
The Office dizisinin devamı resmen onaylandı! Başrol oyuncuları belli oldu

2005-2013 yılları arasında yayınlanan ve halen bölümleri tekrar tekrar izlenen The Office dizisi ülkemizde de geniş bir kesim tarafından sevilmişti. Bir iş yerinde çalışanların kendi aralarında ve iş hayatlarında yaşadıklarını esprili bi dille anlatan dizinin evreni büyütülüyor.

YILLAR SONRA HEYECANLANDIRAN HABER

Başrollerinde John Krasinki ve Steve Carrell'in yer aldığı dizi hakkında yıllar sonrasında yeni bir karar alınması hayranlar arasında geniş yankı uyandırdı. Edinilen bilgiye göre son bölümü 2013 yılında yayınlanan dizinin evreninde geçen bir yan dizinin gelecek. Dizi NBC'nin dijital platformu Peacock'ta yayınlanacak. Başrollerinde Harry Potter, Zamanda Aşk, Ex Machina gibi yapımlarda yer alan Domnhall Gleeson'un yer alacağı dizinin konusu da yer aldı.

Dizinin konusunun orijinal dizide çalışanların yaşantısını kayda alan belgesel ekibinin bu sefer ölmek üzere olan bir gazeteyi ve onun gönüllü muhabirlerini ele alması olarak ifade edildi. Hayranlar şimdiden diziyi ve dizide eski oyuncuları görebilme ihtimalini beklemeye başladı. Efsaneleşmiş dizilerin yıllar sonra yeni içeriklerinin gelmesi furyasına katılan The Office'nin bu dizisinin nasıl bir izlenmeye sahip olacağı ilerleyen dönemlerde belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
500 TL'lik banknot çıkacak mı, 500 TL yeni banknot basılacak mı?

500 TL'lik banknot çıkacak mı, 500 TL yeni banknot basılacak mı?