ANASAYFA Kültür-sanat TKB ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Kültür Keşifleri ve Güne Bakış programlarına konuk olacak

TKB ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Kültür Keşifleri ve Güne Bakış programlarına konuk olacak

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, bugün bir dizi programa konuk olacak. Güne Bakış programının ardından Kültür Keşifleri programına konuk olacak olan Yılmaz, önemli değerlendirmede bulunacak.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
TKB ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Kültür Keşifleri ve Güne Bakış programlarına konuk olacak

Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKB) Başkanı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, 1 Kasım 2023 tarihi ile bazı programlara konuk olacak. Birbirinden önemli açıklamalarla Ankara'nın köklü tarihine ilişkin açıklamalarda bulunacak olan AKK ve TKB Başkanı Yılmaz'ın günlük programı belli oldu.

AKK VE TKB BAŞKANI YILMAZ'IN GÜNLÜK PROGRAMI

Ankara Kent Konseyi Başkanı, Türkiye Kent Konseyleri Başkanı ve Ankara Ticareti Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Kanal B Televizyonu'nda 'Güne Bakış' Programında UNESCO Miras Listesi'ne giren Ankara eserlerinin değerini anlatacak. 1 Kasım Çarşamba günü saat 09:00'da
canlı yayına çıkacak olan Başkan Yılmaz, UNESCO Miras Listesi'ne giren Ankara eserlerinden Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi'ni anlatacak.

ekran-goruntusu-2023-11-01-084510.png

KÜLTÜR KEŞİFLERİ PROGRAMINA YER ALACAK

Ankara Kent Konseyi Başkanı, Türkiye Kent Konseyleri Başkanı ve Ankara Ticareti Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, 1 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'da ise TÜRSAB TV'de Özgür Ildır Öksüz ve İlham Seyyale ile birlikte Ankara'nın miraslarına ilişkin konuşma yapacak.

ekran-goruntusu-2023-11-01-084442.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan faizsiz 750 bin TL'ye kadar kredi müjdesi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan faizsiz 750 bin TL'ye kadar kredi müjdesi verdi