ANASAYFA Kültür-sanat Türkiye'nin en iyi dizileri sıralaması değişti!

Türkiye'nin en iyi dizileri sıralaması değişti!

Uluslararası dizi ve film haberleri denilince ilk akla gelen sitelerden olan IMDb'ye göre Türkiye'nin en iyi dizileri sıralaması belli oldu. Listenin ilk sırasında Gibi dizisi yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Türkiye'nin en iyi dizileri sıralaması değişti!

Son zamanlarda ülkemizde bir çok defa en iyi dizinin hangisi olduğu yönünde tartışmalar yaşanmıştı. Sosyal medya üzerinden izledikleri dizileri savunan vatandaşlar çok defa bu sorunun cevabını merak ettiklerini ifade etmişlerdi.

Bu konuda dizi ve film izleyen dünya genelindeki insanların değerlendirmelerini kabul ettiği IMDb'ye göre dönem dönem en iyi Türk dizi sıralamaları hakkında paylaşımlar yapılmıştı. Yapılan kullanıcı oylamalarına göre listenin ilk sırasında yer alan dizi EXXEN platformunda yayınlanan Gibi adlı dizi oldu. 

Söz konusu listeye göre ilk 10 dizi şu şekilde oldu;

Gibi
Leyla ile Mecnun
Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi
Şahsiyet
Kardeş Payı
Kurtlar Vadisi
Ezel
Bir Demet Tiyatro
Süper Baba
7 Numara

GİBİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gibi, komedi türündeki Türk yapımı internet dizisidir. İlk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer almaktadır. Dizinin senaristliğini Aziz Kedi ile Feyyaz Yiğit üstlenmektedir. Çok yakın arkadaşlar olan Yılmaz, İlkkan ve Ersoy'un sıradan hayatları anlatılmaktadır. Sık sık didişen bu üçlü, küçücük olayları bile ilginç hâle getirmeyi başarır.

Bu sıralamanın ilerleyen dönemlerde aynı kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Her dönem çıkan yeni dizilere ek olarak eski yıllarda yapılan diziler yeniden en çok izlenenler arasına girebiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş'ın en çok oy aldığı mahalleler belli oldu!

ABB Başkanı Yavaş'ın en çok oy aldığı mahalleler belli oldu!