ANASAYFA Kültür-sanat Yeni Superman filminden ilk görsel geldi

Yeni Superman filminden ilk görsel geldi

Başarısızlıkla sonuçlanan DC sinematik evreni sonrasında yeniden toparlanmaya giden şirket, yeni filmlerle yoluna devam edeceğini duyurmuştu. Bu kapsamda uzun zamandır beklenen yeni Superman filmine dair önemli bir gelişme yaşandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yeni Superman filminden ilk görsel geldi

İlk olarak 2013 yılındaki Man of Steel filmi ile Superman rolünü canlandırmaya başlayan Henry Cavill karakterin yeniden popülerleşmesinde önemli rol oynamıştı. Cameo olarak olsa da son göründüğü film Black Adam'ın ardından role veda eden Cavill'in yerine David Corenswet geçmişti.

YENİ SUPERMAN'A İLK BAKIŞ

Marvel evreninin başarısının gerisinde kalan ve kendi içinde çok tartışma yaşayan DC, Marvel'den transfer ettiği James Gunn ile bir değişim sürecine girmişti. Bu kapsamda şirketin duyurduğu filmler arasında yeni Superman filmi de vardı.

2025 yılında vizyona girmesi beklenen ve Gunn'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin Henry Cavill sonrası nasıl bir performansı olacağı merak konusu olmuştu. Oyuncu seçimlerinin yapılması ve duyurulması ile iyice beklentiyi arttıran filmden ilk resmi görsel geldi.

Hayranları heyecanlandıran ve kısa sürede gündem olan bu olay James Gunn'un sosyal medya hesabından bu görseli paylaşması ile yaşandı. Superman kostümüne dair bir fikir sahibi olunmasını sağlayan bu görsel hayranların pek çok çıkarım yapmasına neden oldu. Bir başlangıç hikayesi olmayacak filmde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmen atamaları branş dağılımı ve takvimi belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 Öğretmen atamaları açıklaması

Öğretmen atamaları branş dağılımı ve takvimi belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 Öğretmen atamaları açıklaması