ANASAYFA Nallıhan Ankara’da gece saatlerinde 3,1 büyüklüğünde deprem oldu! 8 Ağustos son depremler listesi

Ankara’da gece saatlerinde 3,1 büyüklüğünde deprem oldu! 8 Ağustos son depremler listesi

Ülkemizde depremler meydana gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından günlük olarak deprem listeleri sorgulanıyor. Son olarak gece saatlerinde Ankara'da bir deprem meydana geldiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara’da gece saatlerinde 3,1 büyüklüğünde deprem oldu! 8 Ağustos son depremler listesi

Ankara’da gece saatlerinde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 8 Ağustos son depremler listesi - Türkiye, 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketi ile sarsıldı. Hemen her gün meydana gelen deprem ve artçı sarsıntılar endişeye neden olurken vatandaşlar son depremler listesini anlık olarak takip etmek istiyor. Depremler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de son depremler listesine Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi aracılığı ile ulaşabiliyor.

Depremler meydana gelmeye devam ederken Başkent Ankara'da da bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Depremin merkezüssünün Kızılcahamam ilçesi olduğu öğrenildi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ANKARA'DA GECE SAATLERİNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre bu gece saat 02:46:19’da Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi Bercinçatak mevkiinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme dair detayları paylaştı. Merkez üssü Bercinçatak - Kızılcahamam ilçesi olan depremin 8.2 kilometre derinliğinde olduğu belirlendi.

ekran-goruntusu-2023-08-08-095434.png

AFAD son depremler listesi için TIKLAYINIZ

ekran-goruntusu-2023-08-08-095856.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YKS tercih maratonunda sona yaklaşıldı! Bugün sona eriyor!

YKS tercih maratonunda sona yaklaşıldı! Bugün sona eriyor!