ANASAYFA Nallıhan Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Aile Destek Merkezi tarafından kermes düzenlendi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Aile Destek Merkezi tarafından kermes düzenlendi

Ülkemizde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik kermesler düzenlenmeye devam ediyor. Düzenlenen kermeslerden elde edilen gelirler ihtiyaç sahipleri için kullanılıyor. Bu kapsamda Ankara'nın Nallıhan ilçesinde de bir kermes düzenlendiği kaydedildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Aile Destek Merkezi tarafından kermes düzenlendi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Aile Destek Merkezi tarafından kermes düzenlendi - Ülkemizde kermesler, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü kuruyor. Kermeslerde satın alınan ürünlerden elde edilen gelirler ihtiyaç sahipleri yararına kullanılırken 81 il genelinde de kermes etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Bu çerçevede Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kermes düzenlendiği bildirildi.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

NALLIHAN'DA KERMES DÜZENLENDİ

Nallıhan Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Derneğine bağlı Şehit Zafer Çalışkan Aile Destek Merkezi, kursiyerlerin hazırladığı ürünlerle kermes düzenlediği öğrenildi.

Nallıhan ilçesindeki Ayhan Sümer Kültür Merkezinde Kaymakam Yusuf Durani Dinç ve Belediye Başkanı İsmail Öntaş'ın katılımıyla açılan kermeste ikinci eğitim dönemi sonunda hazırlanan eserler sergilendi.

ankaranin-nallihan-ilcesinde-aile-destek-merkezi-tarafindan-kermes-duzenlendi.jpg

ENGELLİ KURSİYERLERİN SEVİNCİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Engelli kursiyerlerin sevinci ve heyecanının dikkat çektiği programda kursiyerlere sertifikaları verildi. Engelli kursiyerlerin el emeği ürünleri hayırseverler tarafından satın alınırken bu gelirin nerede kullanılacağı henüz açıklanmadı. Ancak gelirin yine engelli bireyler için kullanılması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akyurt Belediyesi, merdiven tadilatı ile halkın güvenliğini sağlıyor!

Akyurt Belediyesi, merdiven tadilatı ile halkın güvenliğini sağlıyor!