ANASAYFA Nallıhan Ankara'nın Nallıhan ilçesinde pikap ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde pikap ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde pikap ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde pikap ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde pikap ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti - Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye ve bu kazalar da basına yansımaya devam ediyor. Başkent Ankara'dan da trafik kazası haberleri gelmeye devam ederken son olarak Nallıhan ilçesindeki kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde pikap ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişinin yaşamını yitridiği, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.

NALLIHAN'DA FECİ TRAFİK KAZASI

Nallıhan ilçesinin Çamalan - Tekirler köyü yol kavşağında Y. A'nın kullandığı plakası belirlenemeyen pikap ile M. Ö. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle pikap ve motosiklet alev alarak yandı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine kaza alanına gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü M. Ö'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. M. Ö.'nün yaralanan yeğeni F. Ö. ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Nallıhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar neden 'la' der?

Ankaralılar neden 'la' der?