ANASAYFA Otomobil Ekim ayında satışı gerçekleştirilen TOGG sayısı açıklandı!

Ekim ayında satışı gerçekleştirilen TOGG sayısı açıklandı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'a olan ilgi devam ediyor. TOGG satışları hız kesmeden devam ederken yapılan resmi açıklama ile ekim ayında teslim edilen TOGG sayısı duyuruldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ekim ayında satışı gerçekleştirilen TOGG sayısı açıklandı!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, yollarda sıklıkla görülmeye başladı. TOGG için sipariş oluşturan vatandaşlara teslimatlar devam ederken sayısal veriler de kamuoyunun bilgisine sunuluyor. TOGG fabrikasında üretim devam ederken sipariş sırasına göre gerçekleştirilen teslimat sayıları da merak ediliyor.

Elektrikli araçların otomotiv satışlarındaki payı her geçen gün artmaya devam ederken TOGG teslimatları da ekim ayında bir kez daha kendi aylık rekorunu kırdı. Ekim ayında teslimatı gerçekleştirilen TOGG T10X sayısı 3 bin 567 adet olarak kayıtlara geçti.

EKİM AYINDA 3 BİN 567 TOGG TESLİMATI

Bursa'daki Gemlik üretim tesislerinde eylül ayı itibarıyla çift vardiyalı üretime geçiş yapan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, teslimat sayısını artırmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz ay 2 bin 204 adet T10X teslimatı gerçekleştirerek kendi aylık rekorunu kırarken, Ekim 2023 tarihinde bu rekorunu bir kez daha geliştirdi ve 3 bin 567 adetlik teslimat gerçekleştirdi.

ekim-ayinda-satisi-gerceklestirilen-togg-sayisi-aciklandi.jpg

TOGG'un Twitter (X) hesabından yaptığı açıklamada, "Teslimatlarımız artarak devam ediyor. Ekim ayında 3.567 T10X, teslimata başladığımız Mayıs ayından bu yana ise toplam 9.171 adet T10X kullanıcılarımızla buluştu" ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-11-03-105037.png

Türkiye otomobil pazarında elektriklinin de payı artmaya devam ediyor. Elektrikli otomobil satışları Ocak-Ekim 2023 döneminde 48.883 adete çıkarak toplam pazar içerisindeki payını yükseltti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Bak açıkladı! Genç Kart projesini hayata geçiriyoruz

Bakan Bak açıkladı! Genç Kart projesini hayata geçiriyoruz