ANASAYFA Otomobil Elektrikli Opel Corsa'nın fiyatı ve özellikleri nelerdir? Otomobil resmen büyüledi!

Elektrikli Opel Corsa'nın fiyatı ve özellikleri nelerdir? Otomobil resmen büyüledi!

Opel Corsa Türkiye'de elektrikli otomobiller arasında en çok tercih edilen arabaların başında yer alıyor. Peki ama Opel Corsa'nın özellikleri ve fiyatı nedir?
yazar
Haber Merkezi
Elektrikli Opel Corsa'nın fiyatı ve özellikleri nelerdir? Otomobil resmen büyüledi!

Gerek dış dizaynı gerek ise konforu ile Opel Corsa, Türkiye'de en çok tercih edilen modellerin başında yer alıyor. Altıncı nesil Corsa’nın tamamen elektrikli versiyonu yoğun ilgi görmeye devam ederken, özellikleri de adeta göz doldurdu.

OPEL CORSA ÖZELLİKLERİ

136 HP gücünde bir motora sahip olan Opel Corsa, kullanıcısına 350 km’ye ulaşan menzil sunuyor. Ayrıca 0-100 km/s hızlanması ile de alıcılar dikkatini çekmeye devam ediyor. 50 kWh kapasiteli batarya özelliği ile de ön plana çıkıyor. Bunun ile birlikte 30 dakikada yüzde 80’e kadar hızlı şarj edilebilme özelliğine de sahiptir.

Elektrikli Opel Corsa Türkiye'de satışa sunuldu!

OPEL CORSA NE KADARA SATILIYOR?

Opel Corsa birçok özelliği ile ön plana çıkmaya devam ederken araç almak isteyen birçok kişi ise fiyat araştırması yapıyor. Opel Corsa Elektrikli modeli 1 milyon 225 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. Hatta diğer araçlar ile kıyaslandığı taktirde Opel Corsa Elektrikli modeli uygun fiyatlı otomobiller listesinde de yer alıyor. Araç almak isteyenler diğer araçlara oranla Opel Corsa'nın daha konforlu ve uygun fiyatlı olduğunu söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Güdül ilçesinde yabani ot temizliği yapılıyor!

Ankara'nın Güdül ilçesinde yabani ot temizliği yapılıyor!