ANASAYFA Otomobil Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri

Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri

Türkiye'de otomotiv sektörü genişlemeye devam ediyor. Sektöre yeni araç modelleri dahil olmaya devam ederken bir atak da Fiat'tan geldi. Fiat iddialı pick-up modeli olan Titano'yu tanıttı. Otomotiv piyasasına iddialı bir giriş yapan modelin özellikleri de belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri

Ülkemizde araç fiyatlarının artması ile birlikte sıfır araca olan talep azalırken piyasaya da yeni araçlar girmeye devam ediyor. Araç piyasasında yaşanan hareketlilik sektör takipçilerinin gündeminde yer alırken Fiat, yeni modelini tanıttı. Türkiye'de otomotiv sektörü gelişmeye devam ederken geniş araç yelpazesine Fiat, yeni bir modeli ile dahil oldu. 

Fiat, dikkati çeken modelleri ile rağbet görmeye devam ederken bu kez iddialı bir pick-up modeli ile piyasada adından söz ettirdi. Fiat, yeni pick-up modeli Titano'yu tanıtırken Türkiye'ye gelmesi beklenen araç, bir pick-up'tan beklenilen her şeyi sunması ile iddiasını da ortaya koymuş oldu. 

FİAT YENİ PİCK-UP MODELİ TİTANO'YU TANITTI

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Fiat, düzenlediği bir etkinlikte yeni pick-up modeli Titano'yu tanıttı. Güney Amerika ile bazı Afrika ülkeleri için hazırlandığı bildirilen otomobil, Türkiye'ye gelmesi durumunda alıcısını da şimdiden belirledi.

Türkiye'de yeni Titano için açıklama bekleyen tüketiciler ise modelin hangi imkanları sunduğu ve taşıdığı özellikleri merak ediyor.

FİAT TİTANO'NUN ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Fiat Titano'nun Peugeot Landtrek'in yeniden marka almış bir versiyonu olduğu söyleniyor. Ford Ranger ile rekabet etmesi için üretilen Fiat Titano, bir pick-up modelinin tüm özelliklerine sahip olması ile dikkati çekiyor. Yüksek bir yapı, iri ızgara ve dört tekerden çekiş, Fiat Titano'nun öne çıkan özellikleri arasında yer alırken kaslı yapısı da tercih sebebi olabiliyor. 

Fiat Titano, 1,2 ton yük taşıma kapasitesine sahip olmasının yanı sıra modern çizgiler taşıyor. Araçta yarı hayalet gösterge ekranı ve dokunmatik ekranlı bilgi - eğlence paneli yer alıyor. Fiat Titano'da bulunan kamera, aracın hem üstten hem de arkadan bakışını sağlayabiliyor. Ayrıca Fiat Titano model pick-up'ta otomatik vites seçeneği de yer alıyor.

Fiat Titano, birden çok motor seçeneğine sahip olarak alıcısına sunulurken;

1.9 litrelik dizel motor ile ve 

150 beygir gücü üreten ve 350 Nm tork değeri sunan bu motora ek olarak 200 beygir gücü ve 450 Nm tork sunan, 2.0 litrelik başka bir dizel motor daha eşlik edecek. 

Ayrıca Fiat Titano, 4x2 ve 4x4 çekiş seçenekleriyle satın alınabilecek.

Küresel çapta Fiat Titano'ya olan ilgi merak edilirken modelin Türkiye'de 2024 yılı itibariyle satışa sunulması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’daki En İyi Donanıma Sahip 15 Hastane

Ankara’daki En İyi Donanıma Sahip 15 Hastane