ANASAYFA Otomobil Honda City modelinde ekim ayı güncel fiyat listesi belli oldu!

Honda City modelinde ekim ayı güncel fiyat listesi belli oldu!

Araç sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken Honda City modelinde güncel fiyat listesi belli oldu. Honda bayilerinde satışa sunulan City modeli, diğer Honda modellerine göre daha uygun fiyata satılırken modelin özellik ve fiyatını derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Honda City modelinde ekim ayı güncel fiyat listesi belli oldu!

Araç fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Döviz kuru artmaya devam ederken araç fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle vatandaşlar sıfır araç almakta da zorlanıyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyenler otomotiv sektöründeki uygun fiyatlı satışların yapıldığı marka ve modelleri araştırıyor.

Honda markasında uygun fiyatlı modeller arasında yer alan ve vatandaşların ilgisini çeken City modelinde güncel fiyatlar belli oldu. 2 ayrı paket halinde satışa sunulan City modeline gelen zamlar dikkati çekerken 1 milyon liranın altında satılan araçlar arasında yer aldı.

EKİM 2023 TARİHİNDE HONDA CİTY FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Araç bayilerinde yaşanan tedarik sıkıntısı bir döneme damga vurmuştu. Döviz kurundaki artış sıfır araçların fiyatlarına etki ederken aylık zamlar da bütçeleri zorlamaya devam ediyor. Döviz kurunun yükselmesi ile beraber vatandaşlar Ekim 2023 tarihi itibariyle 1 milyon liranın altındaki araçları araştırmaya başladı.

ekran-goruntusu-2023-10-20-181134.png

Honda markasının City modeli iki ayrı fiyat göze çarparken güncel fiyat listesi açıklandı. Honda City modelinde fiyatlar 900 bin lira bandını aşarken sedan sınıf araçlar arasında yer alırken Elegance ve Executive olmak üzere 2 versiyonla satışa sunuldu.

ekran-goruntusu-2023-10-20-181139.png

Honda'nın resmi internet sitesi üzerinde fiyatlar listelendi. Müşterilerine City modeli için farklı fiyat seçenekleri sunan Honda, söz konusu modelin özellikleri hakkında da i-VTEC motor ve CVT şanzımanı ile güç ile yakıt tasarrufu sağladığını kaydetti.

ekran-goruntusu-2023-10-20-181146.png

Honda City model fiyatları;

1.5L VTEC Benzin Otomatik Elegance 976 bin TL

Executive 1 milyon 4 bin TL

screenshot-1.jpg

Honda City modeli hakkında daha fazla bilgi için Honda bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Doğa severlerin gönül rahatlığı ile gidebileceği bir yer! Üstelik Ankara'nın göbeğinde

Doğa severlerin gönül rahatlığı ile gidebileceği bir yer! Üstelik Ankara'nın göbeğinde