ANASAYFA Otomobil İkinci el otomobil alacakların dikkatine! O araçlar tercih edilmeli!

İkinci el otomobil alacakların dikkatine! O araçlar tercih edilmeli!

Sıfır otomobil fiyatlarının artması ile birlikte gözler ikinci el araç piyasasına çevrildi. Araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaş ikinci araç piyasasını araştırmaya koyuldu. Peki ama en çok hangi araçlar tercih ediliyor?
yazar
Haber Merkezi
İkinci el otomobil alacakların dikkatine! O araçlar tercih edilmeli!

Araç piyasasında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Bunun ile birlikte özellikle sıfır otomobil fiyatlarının en yüksek seviyeye çıkmasının ardından birçok araç almak isteyen vatandaş ise yönünü ikinci el piyasasına çevirdi. Peki ama ikinci el araçlardan hangileri tercih edilmelidir? Araç alacak olan vatandaşlar bu soruya cevap arıyor.

arac1.jpg

EN ÇOK TERCİH EDİLEN 10 ARAÇ!

İkinci el araç piyasasına rağbet günden güne artmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte en çok alıcılar tarafından tercih edilen araçlarda belli oldu.

arac2.jpg

Fiat Egea, Renault Clio, Renault Megane, Volkswagen Polo, Honda Civic, Toyota Corolla, Volkswagen Golf, Opel Astra, Hyundai i20, Seat Leon araba markaları en çok tercih edilen ikinci el araçlardır.

arac3.jpg

Bunun ile birlikte araç alan kişiler dış dizayn başta olmak üzere özelliklerinden ötürü bu araçları tercih ettiklerini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Herkes davetli! Çankaya belediyesi Lozan'nın 100. yılını kutluyor

Herkes davetli! Çankaya belediyesi Lozan'nın 100. yılını kutluyor