ANASAYFA Otomobil Peugeot’un yeni modelinin fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Peugeot’un yeni modelinin fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Türkiye’de satışa sunulan Peugeot 508’in fiyatı merak ediliyor. Fiyatı dışında otomobilin özellikleri de araştırılmaya başlandı. Peki ama Peugeot 508 kaç TL'den satılıyor?
yazar
Haber Merkezi
Peugeot’un yeni modelinin fiyatı ve özellikleri belli oldu!

Otomobil alacaklar şimdiden araçları araştırmaya başladı. Bunun ile birlikte son zamanlarda Peugeot 508 dikkat çekmeye devam ediyor. Araç almaya hazırlanan vatandaşlar, otomobilin fiyatını ve özelliklerini merak ediyor. Peki ama Peugeot 508'in fiyatı ne kadar ve özellikleri nelerdir?

Peugeot'un en çok tercih edilen modeli arasında 508 yer alıyor. Yenilenen tasarımı ve iç mekân özellikleri ile Türkiye'de satışa sunulacak olan model, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ayrıca BlueHDi 130 turbo dizel motor özelliğine sahip olan aracın başka bir özelliği ise EAT8 otomatik şanzıman ile güçlendirilen motora sahip olmasıdır. Tork üretimi maksimum 300 Nm'dir. Yakıt tüketimi 4.4 ila 6.3 lt/100 km arasındadır.

FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU

Yeni Peugeot 508 fiyatı ile de çok konuşuldu. ALLURE donanımında 1.770.000 TL’den satıcı ile buluşurken bunun dışında ise GT donanımında 1.968.000 TL’den satılıyor. Araç özellikler ve fiyatı dışında dış dizaynı ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşına ek 9 bin 200 TL verilecek! Milyonlarca emekliyi kapsıyor

Emekli maaşına ek 9 bin 200 TL verilecek! Milyonlarca emekliyi kapsıyor