ANASAYFA Otomobil Renault Clio, yenilenen tasarım ve çeşitli motor seçenekleriyle Türkiye'de yollarda!

Renault Clio, yenilenen tasarım ve çeşitli motor seçenekleriyle Türkiye'de yollarda!

Türkiye otomobil pazarının sembolik isimlerinden biri olan Renault Clio, yenilenen tasarımı ve motor seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunuluyor. Beş nesildir otomobilseverlerle buluşan Clio, bu kez daha güncel ve çevre dostu seçenekler sunuyor.
yazar
Haber Merkezi
Renault Clio, yenilenen tasarım ve çeşitli motor seçenekleriyle Türkiye'de yollarda!

Türkiye otomobil pazarının sembolik isimlerinden biri olan Renault Clio, yenilenen tasarımı ve motor seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunuluyor. Beş nesildir otomobilseverlerle buluşan Clio, bu kez daha güncel ve çevre dostu seçenekler sunarak dikkat çekiyor.

İKİ FARKLI DONANIM SEÇENEĞİ

Yeni Clio, iki farklı donanım seçeneği ile müşterilere sunuluyor. Equilibre versiyonu, 826.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Evolution versiyonu ise 959.900 TL'den başlayarak tercih edilebilecek. Ayrıca, Techno Esprit Alpine donanımla sunulan E-Tech full hybrid 145 hp versiyonu da 1.248.900 TL fiyat etiketiyle Türkiye yollarında yerini alıyor.

ankara-tasarim-47.jpg

YENİ, FARKLI MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni Clio, farklı motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. İleri teknolojiye sahip 145 hp E-Tech full hybrid, şehir içi sürüşlerde elektrikli sürüş keyfi sunarak yakıt tüketimini ve CO2 emisyonlarını azaltıyor. Tüm motor seçeneklerinde ise bir eko-sürüş asistanı bulunuyor ve sürücülere yakıt tasarrufu önerileri sunarak çevreyi korumaya katkı sağlıyor.

ankara-tasarim-48.jpg

DAHA VERİMLİ DAHA DİNAMİK

E-Tech Full Hybrid teknolojisi, 150'nin üzerinde patente sahip ve Renault'un Formula 1 deneyimini yansıtıyor. Bu sistem, enerji geri kazanımı gibi özelliklerle yeni Clio'yu daha verimli ve dinamik hale getiriyor. İçten yanmalı motor ile elektrik motorunun birleşiminden oluşan E-Tech Full Hybrid güç aktarma sistemi, farklı modlarda çalışarak enerji verimliliğini en üst seviyeye taşıyor.

Ayrıca, otomobilin diğer motor seçenekleri arasında 3 silindirli turbo beslemeli benzinli motor ve LPG seçenekleri de yer alıyor. Bu motorlar, hem performans hem de ekonomi odaklı sürüşler için çeşitli seçenekler sunuyor.

Renault Clio'nun yenilikçi teknolojilerle donatılmış ve çeşitli motor seçeneklerine sahip olması, Türkiye otomobil pazarında dikkat çekmesini sağlayacak gibi görünüyor. Otomobilseverler, şimdi daha fazla seçenekle Clio'nun yollarına çıkmasını bekleyebilirler.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın ismi değişti! İşte Ankara'nın yeni ismi

Ankara'nın ismi değişti! İşte Ankara'nın yeni ismi