ANASAYFA Otomobil Togg T10X kaç beygir, özellikleri neler ve ne kadara satılıyor?

Togg T10X kaç beygir, özellikleri neler ve ne kadara satılıyor?

Togg T10X C SUV modelleri arasında en çok tercih edilen arabadır. Bunun ile birlikte araç almak isteyen kişiler ise modelin özelliklerini ve fiyatını merak ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Togg T10X kaç beygir, özellikleri neler ve ne kadara satılıyor?

SUV modelleri arasında en çok tercih edilen araba Togg T10X oldu. Bunun ile birlikte 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği ile ön plana çıkan Togg T10X, 16,7 kWh/100 km enerji tüketimi değeri sunuyor. 8,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği ise elektrikli otomobili şimdiden alıcıların yeni gözdesi konumuna getirdi. Tüketim değeri 16,9 kWh/100 km olan Togg T10X, etkileyici dış dizaynı ile de ilgi üstüne ilgi görmeye devam ediyor.

Ayrıca hızlı şarj teknolojisi sayesinde 28 dakikadan daha kısa sürede şarj olabilen bu otomobil konforu ile de adeta göz doldurdu. Bunun dışında 314 ve 523 kilometrelik menzile sahip olurken aynı zamanda da 218 beygir güce sahiptir. Özellikleri dışında Togg T10X fiyatı da merak söz konusu oldu. Peki ama Togg T10X ne kadara satılıyor?

TOGG T10X SATIŞ FİYATI

Piyasaya çıktığı günden bu yana en çok rağbet gören Togg T10X 1 milyon 227 bin 500 TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca Togg diğer modelleri ile de ön plana çıkmaya devam ediyor. Araç almak isteyen kişiler yerli ve milli otomobili tercih ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak!

Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak!