ANASAYFA Otomobil Yeni Opel Corsa Türkiye'de satışa çıktı! Dudak uçuklatan fiyatı ve özellikleriyle elektrikli Opel Corsa

Yeni Opel Corsa Türkiye'de satışa çıktı! Dudak uçuklatan fiyatı ve özellikleriyle elektrikli Opel Corsa

Kapsamlı bir makyaj operasyonu geçirerek güncellenen yeni Opel Corsa Türkiye'de satışa sunuldu. Yenilenen fiyatı ve özellikleri ile elektrikli Opel Corsa'nın merak edilenlerini derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni Opel Corsa Türkiye'de satışa çıktı! Dudak uçuklatan fiyatı ve özellikleriyle elektrikli Opel Corsa

Türkiye otomotiv pazarına yeni araçlar girmeye devam ediyor. Her geçen gün yeni modeller şaşırtan fiyatları ile satışa sunulurken son olarak Opel'in Corsa modeli tamamen yenilenerek elektrikli versiyonu ile satışa sunuldu. Detaylı bir makyaj operasyonu geçirerek güncellenen yeni Opel Corsa Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Opel’in 1982 yılından bu yana aralıksız olarak ürettiği modeli Corsa, yeni tasarımı ve donanım özellikleriyle Türkiye pazarında satışa çıktı. Opel firmasının B segmentindeki modeli Corsa, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunulması ile birlikte meraklılarının radarına girdi. Makyajlı Corsa'nın fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu.

YENİ ELEKTRİKLİ OPEL CORSA SATIŞA ÇIKTI

GS donanımıyla pazara sunulan yeni Opel Corsa Elektrik 1 milyon 175 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla alıcısının karşısına çıktı. Makyajlı yeni Opel Corsa, GS donanımıyla da tercih edilebilirken cesur ve sportif tasarımıyla öne çıkıyor.

opel.jpg

Opel Corsa, yeniden tasarlanan “Şimşek” logosunu sunarken bu logo arka tasarımdaki bagaj kapağının ortasında yer alıyor. Yeni Corsa ile ilk kez sunulan ‘’Grafik Gri’’ gövde rengi de yeni modelin dikkati çeken bir özelliği oldu.

corsa.jpg

0-50 km/s hızlanması 2,8 saniye süren Corsa Elektrik, 8,2 saniyede de 0-100 km/s hızlanmasını tamamlayabiliyor. Maksimum hız ise elektronik olarak 150 km/s’de sınırlandırıldı. 3 farklı sürüş modu bulunan yeni Opel Corsa Elektrik’in performans verileri ise;

ekran-goruntusu-2023-10-13-153807.png

YENİ ELEKTRİKLİ OPEL CORSA NE KADAR?

GS donanımından itibaren 7 inçlik bir dijital ekranla donatıldı. Isıtmalı ön koltuklar ve ısıtma fonksiyonlu düz tabanlı suni deri direksiyon simidi de yeni Corsa ile soğuk günlerde sıcak bir yolculuk yapılması amaçlandı. Yeni Opel Corsa Elektrik’in diğer teknik özellikleri 7,4 kW on board charger, 300-450 voltaj aralığı, 100 kW DC şarj kapasitesi, tek vitesli redüktör şanzıman ve menzil kazanımı sağlayan rejeneratif fren yer alıyor. Yeni Opel Corsa Elektrikli modelinde ise fiyat tablosu şöyle paylaşıldı;

ekran-goruntusu-2023-10-13-153117.png

Öte yandan Gazeteci Emre Özpeynirci ise yeni modelin hayatımıza dahil olmasıyla beraber, ''Corsa yenilendi elektriklisi 51 bin TL ucuza geldi‼️

1.2 lt benzinli motora sahip 4 donanım seviyesi aynı fiyattan satışa sunulurken, eş zamanlı olarak satışa çıkarılan 354 km menzilli elektrikli Corsa'nın fiyatı ise 51 bin TL indirimle 1.175.900 TL’den başlıyor. '' ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-10-13-154308.png

Corsa, yenilenen Opel Vizör marka yüzü ve arka tasarımıyla dikkat çekerken, markanın yeni dönem tasarım anlayışına uyumlu hale gelmiş.

Siz de yeni modeli görmek ya da satın almak istiyorsanız Opel bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı sızdırıldı

Xiaomi 14 Pro'nun tasarımı sızdırıldı