ANASAYFA Polatlı Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti!

Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti!

Ankara'dan gelen son dakika cinayet haberi ile vatandaşın gündemi değişti. Ankara'da yaşanan olayda gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti!

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Başkent Ankara'da bugün acı haberler art arda geldi. İlk olarak komşu cinayeti haberlerine yer verilirken bu kez kaynana cinayeti basına yansıdı.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kahvaltı sırasında gelin ve kaynana arasında çıkan tartışma cinayetle bitti.

ANKARA'DA GELİN, KAYNANASININ BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

Olay, Polatlı ilçesi Basri Mahallesi Akan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Polatlı’da yaşayan M. D. (28) ve K. D. (70) arasında kahvaltı sırasında tartışma çıktı. Cinnet geçiren gelin, kaynanasının boğazını kesti. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma eşliğinde eve giren sağlık ekipleri K. D.’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

JANDARMA EKİPLERİ GELİN M. D.’I GÖZALTINA ALDI.

Komşu A. K. ise yaşanan olaya çok üzüldüğünü söyledi. Gelin ve kaynananın 1 yıl önce taşındığını belirten K., “Ben hiç kavgalarına şahit olmadım. Evimde otururken bir ambulans geldi. Komşuma bir şey oldu sandım. Ona doğru gittiğimde komşumun vefat ettiğini duydum. Gelini komşumu darp ettikten sonra boğazından bıçaklamış, benim bildiğim gelin gençti ve 2 çocukları vardı. İlkokula gidiyorlardı çocukları, kocası işteyken bu olay yaşanmış.” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve soruşturmanın halen sürdüğü öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, katlı kavşak yapımı için alternatif güzergahı ABB ile paylaştı!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, katlı kavşak yapımı için alternatif güzergahı ABB ile paylaştı!