ANASAYFA Polatlı Ankara Polatlı'da yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti!

Ankara Polatlı'da yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti!

Ülkemizde trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Trafik kazalarına her gün bir yenisi daha eklenirken Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşanan kazada 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Polatlı'da yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti!

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan olaylara ilişkin ayrıntılar basına yansırken özellikle trafik kazası haberleri sıklıkla paylaşılıyor. Trafik kazalarını ve sebep olacağı olumsuz sonuçların önüne geçmek için trafik kurallarına uyulması gerekirken bu kuralların ihlali durumunda da can ve mal kaybı, yaralanma ve maddi hasarlar meydana gelebiliyor. 

Son olarak Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir trafik kazası meydana geldiği ve bu kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Ankara Eskişehir Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. 

POLATLI'DAKİ TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre, Ankara - Eskişehir Yolu Temelli mevkiinde Polatlı istikametine giden Ç. K. yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Ç. K. olay yerinde hayatını kaybetti. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle Ankara - Eskişehir Karayolu'nda trafik Polatlı istikametine bir süre kontrollü olarak verildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken ekiplerin konuyla ilgili çalışmalarının da devam ettiği bildirildi. 

Güvenlik güçleri, trafikte dikkat ve kurallara uymanın önemine bir kez daha dikkati çekti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi ilçeye modern pazar alanları kazandırıyor

Pursaklar Belediyesi ilçeye modern pazar alanları kazandırıyor