ANASAYFA Polatlı Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi!

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken son olarak Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşanan kavgada bir kişinin bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdiği bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi!

Ülkemizde yaşanan asayiş olayları basına konu olmaya devam ediyor. Başkent Ankara'da da yaşanan asayiş olayları gündem olmaya devam ederken gençler arasında çıkan kavgada bir kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ankara’da iki kişi arasında çıkan kavgada bıçaklanan 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

POLATLI'DA BIÇAKLI SALDIRI

Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, H. K. (17) ile Y. K. (29) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesi üzerine H. K., bıçakla saldırdığı Y. K.’yi göğsünden yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

aw084498-01.jpg

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri 29 yaşındaki gencin ağır yaralı olduğunu belirledi. Y. K., ağır yaralı olarak nakledildiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan şahıs ise suç aleti bıçakla birlikte olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

aw084498-02.jpg

Zanlının olayda kullanıldığı iddia edilen bıçakla sosyal medyada görüntüsü ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken 29 yaşındaki Y. K. memleketinde defnedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiören'de komşu kavgasında 2 ölü 2 yaralı var!

Ankara Keçiören'de komşu kavgasında 2 ölü 2 yaralı var!