ANASAYFA Polatlı Polatlı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programını duyurdu

Polatlı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programını duyurdu

Ankara'nın dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı kutlanmaya başlanırken Polatlı Belediyeside 3 günlük etkinlik programını duyurdu.
yazar
Haber Merkezi
Polatlı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programını duyurdu

Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bir çok ilçe belediyesi Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamak için hazırlanıyor. Cumhuriyet'in 100. yaşı Başkentin sokaklarını ve caddelerini kırmızı ve beyaza boyadı.

Polatlı Belediyesi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhuriyet Haftası etkinliklerini duyurdu. Bölge halkının dört gözle beklediği etkinlikler 3 gün sürecek. Belediyenin paylaştığı duyuru gün ve gün şu şekilde,

27 EKİM CUMA GÜNÜ

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanan Polatlı Belediyesi, 27 Ekim Cuma günü saat 14.00'da Eski Belediye binasında "Cumhuriyet'in 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk" belgesel gösterimi yapılacak.

screenshot-20.jpg

28 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ

Sosyal Medya hesabından Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını duyuran Polatlı Belediyesi, kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen 100. yıl Meşaleli Cumhuriyet Yürüyüşüne tüm vatandaşları davet etti. Yürüyüş Cumartesi günü saat 18.30'da Fatih Mahallesi Dede Korkut Konağı önünde (Eski Salı Pazarı) olacak.

screenshot-18.jpg

29 EKİM PAZAR GÜNÜ

Cumhuriyet Bayramı'nı konserle taçlandıran Polatlı Belediyesi, Resul Dindar'ın sahne alacağı 100. Yıl Cumhuriyet konserine halkı davet etti. Konser 29 Ekim Pazar günü saat 20.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda olacak.

screenshot-19.jpg

Polatlı Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile 3 gün boyunca devam edecek kutlamalara vatandaşları davet etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi

Pursaklar Belediyesi Gazze için Umut Kermesi düzenledi