ANASAYFA Politika CHP'de değişim mesajı veren İmamoğlu kararını verdi! İmamoğlu adaylığını açıkladı

CHP'de değişim mesajı veren İmamoğlu kararını verdi! İmamoğlu adaylığını açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajıyla gündem olmuştu. CHP'de değişim tartışmasının filini ateşleyen İmamoğlu, bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda İmamoğlu'nun nasıl bir yol izleyeceği öğrenilmiş olacak.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
CHP'de değişim mesajı veren İmamoğlu kararını verdi! İmamoğlu adaylığını açıkladı

CHP'de değişim mesajı veren İmamoğlu kararını verdi! İmamoğlu adaylığını açıkladı - Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajıyla gündem oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevinden ayrılmasını istediğine dair sinyaller veren İBB Başkanı İmamoğlu, 15 Ağustos tarihi ile bir basın toplantısı düzenleyecek.

Gündem takipçileri burada TIKLA HABER ANKARA TWİTTER TAKİP ET

Gazeteci İsmail Saymaz, İBB Başkanı İmamoğlu'nun 15 Ağustos tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nun yol haritasını açıklayacağını ifade eden Gazeteci Saymaz, "İmamoğlu kararını verdi" ifadelerine yer verdi.

İBB BAŞKANI'NIN DEĞİŞİM MESAJI NASIL SONUÇLANACAK?

Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP'nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olurken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'mücadeleye devam', İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise 'değişim' mesajı vermişti. İmamoğlu'nun değişim mesajı gündem olurken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise büyükşehir belediye başkanlarının görevine devam etmesi yönünde mesaj vermişti.

İSMAİL SAYMAZ: "İMAMOĞLU KARARINI VERDİ"

Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, "Yarın basın toplantısı yapacak İmamoğlu. Bu toplantıda yol haritasını ilan edecek. Benim öğrendiğim kadarıyla İBB Başkanı adayı olma yönünde kararını verdi. Büyük ihtimalle konuşmasında ya da sorulacak sorulara cevaben önceliğinin İstanbul olduğunu ifade edecek. İstanbul'a aday olduğunu ve tekrar kazanmak istediğini beyan edecek. 'İstanbul'u kaybetmemeliyiz' diyecek. Doğrudan İstanbul'a adayım demese bile İstanbul'a aday olduğunu işaret edecek ama bu demek değil ki CHP'deki değişim iddiasından vazgeçti. İkisini beraber yürütmek istiyor. Kendisi bir yandan İstanbul adaylığına yüzünü dönerken diğer taraftan da CHP'deki değişim tartışmasına ağırlığını koyacak." ifadelerine yer verdi.

İMAMOĞLU'NUN BASIN TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 15 Ağustos 2023 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısını Haliç Kongre Merkezi'nde saat 12.00'da yapılacağı bildirildi.

İMAMOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yol harikasını açıkladı. İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul’a hizmet gerçekten dünyaya hizmettir. İstanbul’a ihanet edilemez. Çünkü bu sadece Türkiye’ye değil insanlığa ihanet olur. Ben İBB başkanı olarak ilk yola çıktığımda tüm halkımıza bu mukaddes şehrin en başarılı belediye başkanı olacağıma söz verdim. Bu sözümü tutmaya devam edeceğim.

İstanbul'u bir kez daha savunmak için bir kez daha yola çıkıyorum. Refah içinde bir şehir oluşturmak için yola çıkıyorum, dünyanın tüm teknolojik yeniliklerine ev sahibi olmak için yola çıkıyorum. 2019'da olduğu gibi CHP'li yol arkadaşlarımla farklı partilere gönül veren kıymetli hemşerilerim İstanbullularla tekrar İstanbul ittifakını en güçlü şekilde kurmaya geliyorum" diyen İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "Ben adayım demedim yola çıkıyorum dedim" ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakanlığı, Uzaktan Eğitim Modeli ile kamu harcamalarında 1 milyar lira tasarruf etti!

Ticaret Bakanlığı, Uzaktan Eğitim Modeli ile kamu harcamalarında 1 milyar lira tasarruf etti!