ANASAYFA Politika Yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti koalisyon yapacak mı? Akşener 26 Ağustos’ta ne açıklayacak?

Yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti koalisyon yapacak mı? Akşener 26 Ağustos’ta ne açıklayacak?

Yerel seçimlere az bir süre kala CHP ve İyi Parti'nin koalisyon yapıp yapmayacağı ise merak söz konusu oldu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu 26 Ağustos’ta Meral Akşener’den önemli açıklamalar yapacağını açıkladı. Gözler 26 Ağustos'a çevrildi..
yazar
Haber Merkezi
Yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti koalisyon yapacak mı? Akşener 26 Ağustos’ta ne açıklayacak?

Yerel seçimler için geri sayım başladı. Seçimlere az bir süre kala CHP ve İYİ Parti'nin iş birliği yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor. Koalisyona yönelik henüz net bir bilgi paylaşımı yapılmasa da İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, 26 Ağustos tarihini işaret ederek Meral Akşener’in önemli açıklamalar yapacağını duyurdu. Gözler şimdiden 26 Ağustos tarihine çevrilmiş durumda.

asener.jpeg

İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da olacak. Bundan dolayı Akşener'in ne mesaj vereceği de merak söz konusu oldu. Akıllara yere seçimler yaklaşırken 'CHP ve İYİ Parti iş birliği yapar mı?' sorusu geliyor. İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu'nun 26 Ağustos tarihini işaret etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kulislerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ittifak yapmadan hareket edeceği yönünde konuşmalar geçiyor. Kimi iddialar Akşener'in İYİ Parti olarak yoluna tek başına devam edeceği yönünde. Bundan dolayı gözler 26 Ağustos tarihine çevrildi.

Daha fazla politika haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Market alışverişlerinizin bir kısmı bedavaya gelecek! Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu

Market alışverişlerinizin bir kısmı bedavaya gelecek! Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu