ANASAYFA Pursaklar Ali Kınık Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ali Kınık Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara'da yaz konserleri programları devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte start verilen konser programları çeşitli belediyeler tarafından yürütülürken Pursaklar Belediyesi konser takvimini açıklayarak Ali Kınık'ın ilçeye geleceğini açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ali Kınık Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ali Kınık Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Ankara'da çeşitli konserler belediyeler aracılığı ile vatandaşla buluşturulmaya devam ediyor. Başkentin sosyal belediyecilik anlayışına uyan ilçe belediyeleri de vatandaşa ücretsiz etkinlik hizmeti sunuyor. Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Pursaklar Belediyesi'nin konser programı hazırladığı öğrenilirken konser programında şarkıcı Ali Kınık yer alacak.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile 30 Ağustos Zafer Bayramı programında Ali Kınık'ın yer alacağı bildirildi. Ali Kınık'ın konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Ali Kınık konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA ALİ KINIK RÜZGARI ESECEK

Pursaklar Belediyesi, Türk ordusunun Büyük Taarruzu gerçekleştirerek büyük zafer kazandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Zafer Bayramını büyük bir coşku ile kutlamak için hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Vatanın bölünmez bütünlüğü için birlik ve beraberlik içerisinde verilen mücadelenin ardından kazanılan büyük zaferin 101.yıl dönümünde hemşehrilerimize güzel bir program hazırlıyoruz. Ülke topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayacağımız zafer günün kutlama etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’’ dedi.

29 Ağustos Salı günü Ali Kınık’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan Zafer Günü kutlamaları saat 20:30’da Pursaklar Saray Mahallesi Selçuklu Meydanında gerçekleştirilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapay zeka dolandırıcılığı geleceğin en büyük suç alanlarından birisi olacak!

Yapay zeka dolandırıcılığı geleceğin en büyük suç alanlarından birisi olacak!