ANASAYFA Pursaklar Ankara'daki o belediye tamamen ücretsiz sunuyor! Tek telefon hizmeti almak için yeterli

Ankara'daki o belediye tamamen ücretsiz sunuyor! Tek telefon hizmeti almak için yeterli

Başkent Ankara'da belediyeler, özel gereksinimli ve yaşlı vatandaşlara çeşitli konularda ücretsiz hizmetler sunuyor. Bu doğrultuda Ankara'nın o belediyesinde özel gereksinimli ve yalnız yaşayan yaşlı kişilere ücretsiz berber hizmeti veriliyor.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'daki o belediye tamamen ücretsiz sunuyor! Tek telefon hizmeti almak için yeterli

Ankara'da Pursaklar Belediyesi, özel gereksinimlere sahip ve yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarına yönelik örnek bir hizmet sunmaya devam ediyor. Belediye tarafından başlatılan ücretsiz berber hizmeti, yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve onların ihtiyaçlarına daha fazla önem verilmesini amaçlıyor.

"ÖZEL GEREKSİNİMLİ VE YALNIZ YAŞAYAN YAŞLI VATANDAŞLARIMIZ İÇİN"

Pursaklar Belediyesi, bu özel hizmetin tek amacının, özel gereksinimlere sahip yaşlı vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve onların daha iyi bir yaşam sürdürmelerini sağlamak olduğunu vurguluyor. Başkan Ertuğrul Çetin, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Özel gereksinimli ve yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımız için berber hizmetimiz devam ediyor." ilkesiyle hareket ettiklerini belirtiyor ve bu hizmetin de bu ilkeye bir örnek olduğunu ifade ediyor.

screenshot-52.png

RANDEVU ALMAK BASİT

Ücretsiz berber hizmeti, Pursaklar Yaşam Merkezi Tebessüm Çarşısı aracılığıyla sunuluyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, 0312 551 9741 veya 0312 551 9745 numaralı telefonları arayarak randevu alabilirler. Berber hizmeti, özel gereksinimlere ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarına uygun şekilde evlerinde sunuluyor.

20220406021740.jpg

Pursaklar Belediyesi'nin bu örnek hizmeti, özellikle özel gereksinimlere sahip ve yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Bu tür hizmetler, yaşlıların toplumda daha fazla görünür olmalarını ve ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşılmasını sağlayarak yaşlıların yaşam kalitesini artırıyor. Pursaklar Belediyesi, bu hizmetiyle örnek bir toplumsal duyarlılık örneği sergiliyor ve diğer belediyelere ilham kaynağı oluyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkinci el araç fiyatları düşecek mi? Piyasa uzmanından açıklama geldi

İkinci el araç fiyatları düşecek mi? Piyasa uzmanından açıklama geldi