ANASAYFA Pursaklar Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor

Ankara'nın ilçe belediyeleri faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediyesi de ilçenin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelere imza atıyor. Pursaklar Belediyesi, yeni bir pazar alanı açılışı için müjdeyi verdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaşayanlar dikkat! Altınova Mahallesi yeni pazar alanına kavuşuyor - Ülkemizde ilçe belediyeleri sorumlu oldukları ilçelere yatırım yapmaya devam ediyor. Hem kente hem de ilçelere yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ederken Ankara'nın Pursaklar Belediyesi tarafından yeni bir duyuruya yer verildi.

Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına cevap vermek adına çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Altınova Mahallesi Kapalı Pazar Alanı yapım çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu.

PURSAKLAR'A YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Pursaklar ilçesindeki esnaf ve vatandaşın yaşamını kolaylaştıran modern yeni pazar alanları kazandıran Pursaklar Belediyesi, bir yandan da mevcut üstü açık pazar yerlerinin üst kısmını kapalı hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

3-1.jpg

Yeni Pazar Alanındaki çalışmaları kısa zaman içerisinde tamamlayarak hizmete açmak istediklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ''Mevcut pazar yerimizin oldukça eski olması ve kullanım açısında sağlıklı olmaması nedeniyle yenileme kararı aldığımız pazar alanımızın yapım çalışmalarına devam ediyoruz. İnşa ettiğimiz Pazar alanımız mahalle sakinlerimizin ihtiyacına cevap verecek. Yeni pazar yeri ile hemşehrilerimiz, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapma imkânına kavuşacak. Altınova Kapalı Pazar Alanını yakın bir zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz.'' bilgisine yer verdi.

PAZARLAR MODERN VE HİJYENİK HALE GETİRİLİYOR

Semt pazarlarının vazgeçilmez noktaların başında geldiğini kaydeden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, pazarları daha modern ve hijyenik hale getirmek için önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

2-2.jpg

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yapım çalışmaları tamamlanınca Altınova Mahallesi modern bir kapalı pazar alanına kavuşmuş olacak. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı henüz bilinmezken ekiplerin aralıksız çalıştığı kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı!

Yüksek Askeri Şura Toplantısı başladı!