ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bir çiftin daha nikahını kıydı

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bir çiftin daha nikahını kıydı

Pursaklar Belediyesi, Başkan Ertuğrul Çetin öncülüğünde, sadece etkinliklerle değil her daim vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Ertuğrul Çetin belediyenin nikah salonunda genç çift Esra ile Yusuf'un evliliğine destek oldu.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, bir çiftin daha nikahını kıydı

Pursaklar Belediyesi, ilçenin sevilen ailelerinden Nadir ve Gül ailelerinin biricik evlatları Esra ile Yusuf'un mutlu bir birlikteliklerine ev sahipliği yaptı. Başkan Ertuğrul Çetin, çiftin nikah akdini gerçekleştirirken, bu özel anları paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

f5h1cdmxuaaknq7.jpg

Ailelerin Desteğiyle Unutulmaz Bir Tören

Pursaklar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen bu özel törende, genç çiftin mutluluğuna aileleri ve yakın dostları da tanıklık etti. Nadir ve Gül aileleri, evlatlarının bu mutlu gününde yanlarında olmanın gururunu yaşadılar. Başkan Ertuğrul Çetin, çiftin nikah akdini kıymış ve onlara ömür boyu sürecek mutluluklar diledi.

f5h1cdzwcaaxm-j.jpg

Başkan Çetin'den Tebrikler

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu mutlu günlerde genç çifte mutluluklar dileyerek, "Nadir ve Gül ailelerinin biricik evlatları Esra ile Yusuf’un nikah akitlerini gerçekleştirdik. Rabbim iki cihan saadeti versin." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Başkan Çetin, ‘‘Sadece Pursaklar’dan değil Ankara’nın dört bir tarafından gelen nikâh kıyma talebini geri çevirmeyerek, dünya evine girecek çiftlerimizin en mutlu günlerinde yanlarında oluyoruz. Çiftlerimize iyi günlerinde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirlerine destek olmalarını temenni ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti versin’’ diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

screenshot-16.jpg

Pursaklar Belediyesi, böylesine özel anları vatandaşlarıyla paylaşarak, ilçedeki dayanışma ve birlik duygusunu daha da pekiştiriyor. Esra ve Yusuf çiftine bir ömür boyu sürecek mutluluklar dilerken, ailelerine de mutluluklarının daim olmasını temenni ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Enflasyon açıklandı rakamlar değişti! Memur ve emekli maaşına yüzde kaç zam yapılacak?

Enflasyon açıklandı rakamlar değişti! Memur ve emekli maaşına yüzde kaç zam yapılacak?