ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki kadınların Filistin için düzenlediği mitinge katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki kadınların Filistin için düzenlediği mitinge katıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki saha ziyaretlerini sürdürüyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kadınlar tarafından Filistin ve Gazze halkına destek için düzenlenen kermese katıldı. Başkan Çetin bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen kadınlara teşekkür etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçedeki kadınların Filistin için düzenlediği mitinge katıldı!

Başkent Ankara'daki ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinlikleri ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, de saha çalışmalarına devam ederken bu kez kadınlar tarafından Filistin ve Gazze halkına destek için düzenlenen kermese katıldı.     

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, kadınlar tarafından Salı Kapalı Pazar Alanında Filistin halkının yanında olmak ve onlara destek vermek için organize edilen kermes programına katıldı.

PURSAKLAR'DA FİLİSTİN İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘’Allah(cc) rızası için gayret sarf eden hanımların kermesini ziyaret ederek, desteklerimizi ilettik’’ derken kermesle ilgili açıklamalarına da devam etti.

Yaptıkları bu anlamlı kermes programından dolayı teşekkürlerini ileten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Mazlum Filistinli kardeşlerimizin bir nebze de olsa derdine derman olmak için kadınlar tarafından Kapalı Pazar Alanımızda kermes düzenlendi. 

Allah(cc) rızası için gayret sarf eden hanımların kermesini ziyaret ederek, desteklerimizi ilettik. Kanımızla, canımızla ve tüm varlığımızla mazlum kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız’ dedi.

7’den 70’e tüm Pursaklar halkının bir nebzede olsa da Gazze ve Filistin’deki mazlum halka yardımcı olmak amacıyla büyük ilgi gösterdiği kermesten elde edilecek gelir, Filistin'e ulaştırılacak. Bu çerçevede ilçedeki vatandaşların da desteklerinin devam edeceği bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargıtay'dan yeni Can Atalay kararı!

Yargıtay'dan yeni Can Atalay kararı!