ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıl dönümüne özel ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıl dönümüne özel ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıldönümünde düzenlenen mevlid programına katıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'den Şehit Yunus Yılmaz’ın şehadetinin yıl dönümüne özel ziyaret

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Şehit olan Yunus Yılmaz’ın şehadet yıl dönümü kapsamında Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Pursaklar mevlid programında ‘‘Bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize ne kadar minnet duysak azdır’’ ifadelerine yer verdi. Programa Pursaklar Belediye Başkanı Çetin’in yanı sıra İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, İlçe Emniyet Müdürü Eşref Güldemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Özlem Gören Topal, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katılım sağladı.

''AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM''

Vatan için toprağa düşen şehitlerimiz olduğu sürece Türkiye’nin ilelebet ayakta kalacağını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Pursaklar Şehidimiz Yunus Yılmaz kardeşimizin şehadetinin yıl dönümü mevlidine Kaymakamımız Esengül Korkmaz Çiçekli ile katıldık.

1-6.jpg

Bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize ne kadar minnet duysak azdır. Dün olduğu, gibi bugünde, yarından şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

6-1.jpg

Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Yüce Allah dualarımızı kabul etsin’’ ifadelerine yer verdi. Programda, şehidin ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, Yunus Yılmaz nezdinde tüm şehitler dualarla yad edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tıbbı aromatik meyvenin Ankara'daki adresi o ilçe olacak! Dikim işlemi tamamlandı resmen şifa olacak

Tıbbı aromatik meyvenin Ankara'daki adresi o ilçe olacak! Dikim işlemi tamamlandı resmen şifa olacak