ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe halkının gönül kapılarını çalıyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe halkının gönül kapılarını çalıyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in saha çalışmaları devam ediyor. İlçe halkını ziyaret etmeyi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sıkıntı ve talepleri de dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçe halkının gönül kapılarını çalıyor!

Pursaklar ilçesindeki yatırımları ile dikkati çeken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe halkının gönül kapsını da çalmaya devam ediyor. Esnafın ve vatandaşların yanında olma gayretleriyle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, taleplere de kulak veriyor. 

Yoğun çalışma temposu içinde vakit bulduğu her anda ev ev, kapı kapı dolaşmaya devam eden Başkan Çetin, ziyaretlerine devam ederken bu ziyaretlerine ilişkin güncel bilgiler verdi. 

BAŞKAN ÇETİN'DEN İLÇE HALKINA ZİYARET

Pursaklar’ın her mahallesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yoğun çalışma takviminde fırsat bulduğu her anı değerlendirerek ilçe sakinlerinin gönül kapılarını çalıyor. 

‘‘Gönüller bir olunca hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerji ile geceyi gündüzümüze katıyoruz’’ diyen Başkan Çetin, günün her saati vatandaşlarla iç içe olarak gönül kapılarını çaldıklarını belirtti. 

Ziyaretlerine ilişkin bilgiler veren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Halini hatırını sormadığımız kimse kalmasın diye vatandaşlarımızın kapılarını çalıyoruz. İlçe halkımızla bol bol sohbet ediyor, taleplerini yerinde dinliyoruz. Pursaklar olarak biz büyük bir aileyiz. Gönüller bir olunca hemşehrilerimizden aldığımız güç ve enerji ile geceyi gündüzümüze katıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, yarında ilçemize aynı enerji ile hizmet etmeye devam edeceğiz’’ değerlendirmesinde bulundu. 

Başkan Çetin, gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle hane sakinlerinin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak talep ve isteklerini dinliyor. Projelerini de buna gçre geliştiren Başkan Çetin, ilçe halkı ile iç içe olmaya devam ediyor.

Haberankara.com                  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valilik açıkladı, Ankara'da suçlulara göz açtırılmıyor! 709 gözaltı

Valilik açıkladı, Ankara'da suçlulara göz açtırılmıyor! 709 gözaltı