ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi pazarlarında hem alıcı hem de satıcılar memnun!

Pursaklar Belediyesi pazarlarında hem alıcı hem de satıcılar memnun!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki pazar ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşların yanında olan Başkan Çetin, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini yerinde dinledi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi pazarlarında hem alıcı hem de satıcılar memnun!

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sahadaki ziyaretlerini de sürdürüyor. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımları ilçeye kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanlarında esnaf ve hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.   

Esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşların yanında olan Pursaklar Başkanı Ertuğrul Çetin,‘ ‘Pursaklarımızdaki pazar alanlarını, cadde ve sokaklardan modern kapalı yerlere taşıdık’’  dedi. 

PURSAKLAR'DA PAZARCI DA ALICI DA MEMNUN

Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini yerinde dinleyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘İlçemize kazandırdığımız yeni Pazar alanları ile birlikte hemşehrilerimize, modern ve konforlu alışveriş imkânı sunuyoruz. 

Vatandaşlarımız, her türlü ihtiyacı düşünülerek inşa edilen ve yenilene Pazar alanlarımızın tamamında yağmurda çamurda, yaz sıcağındaki zorlu şartlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadan alışveriş yapmanın keyfine varıyor.'' dedi. Açıklamasına devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘’Çok şükür, Pursaklarımızdaki pazar alanlarını, cadde ve sokaklardan modern kapalı yerlere taşıdık. 

İlerleyen günlerde de ilçe halkımızın yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarımız artarak devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu. 

Ziyaret sırasında pazarcı esnafı ve vatandaşlar, ilçeye 4,5 yılda 4 yeni pazar alanı kazandırması, mevcut pazar alanlarını yenilemesi ve modern koşullarda alışveriş imkanı sunmasından dolayı Başkan Çetin’e teşekkür etti. Başkan Çetin ise ilçeye hizmet vermekten mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Ankaragücü Trabzonspor maçının hakemi belli oldu