ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi!

Pursaklar Belediyesi saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de hem vatandaş hem de esnafla bir araya gelmek üzere sahaya inerken bu kez semt pazarını tercih etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi!

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediyelerin çalışmaları ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken etkin bir belediyecilik anlayışı sürdüren Pursaklar Belediyesi de saha çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, semt pazarını gezerek vatandaşların taze, hijyenik ve sağlıklı gıdaları ulaşımını sağlamak adına denetimlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşla da bir araya gelmek üzere sahaya inen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, hijyen konusuna da dikkati çekti.

PURSAKLAR’DA PAZARLAR KONTROL ALTINDA

Cadde ve sokakta her daim hemşehrilerinin halini hatırını soran Başkan Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.

6-3.jpg

Pazar denetiminde sebze ve meyveleri inceleyen Başkan Çetin, vatandaşların taleplerine cevap verdi esnafın da istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

''OLUMSUZLUKLARI PAZARDA GÖREVLİ ZABITA PERSONELİMİZE LÜTFEN BİLDİRİN''

Yaptığı çalışmalara ilişkin bir de değerlendirmede bulunan Başkan Çetin, hijyene ayrı bir önem verdiğini belirterek, ‘‘Pazar alanımızda, esnaf ve hemşerilerimiz ile selamlaştık. Alanında satanında memnun olduğu pazarlar için çalışıyoruz.

3-7.jpg

Olumsuzlukları pazarda görevli zabıta personelimize lütfen bildirin. Vatandaşlarımızın temiz, hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşımını sağlamak adına denetimlerimiz artarak devam edecek’’ değerlendirmesinde bulundu.

4-3.jpg

Bu çerçevede ilçedeki çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ek MTV iptalinde AYM kararı SON DAKİKA açıklandı! Ek MTV düzenlemesi yürürlükte kaldı

Ek MTV iptalinde AYM kararı SON DAKİKA açıklandı! Ek MTV düzenlemesi yürürlükte kaldı