ANASAYFA Pursaklar Pursaklar yeni ticaret merkezi alanına kavuşuyor! Özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile hizmet verecek

Pursaklar yeni ticaret merkezi alanına kavuşuyor! Özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile hizmet verecek

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye yapılan kapalı pazar alanı ve ticaret merkezi için sona gelindiği açıklandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklama kapsamında bu alanların kullanıma açılacağı belirtildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar yeni ticaret merkezi alanına kavuşuyor! Özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile hizmet verecek

Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, yatırımlarına devam ederken kapalı pazar alanı ve ticaret merkezi yapımları hakkında bir bilgilendirme yaptı.

Pursaklar'ın sosyal bir yaşam merkezi haline gelmesi için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakacak olan Ticaret Merkezi ve Modern Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmalarında sona aşamaya gelindiğini bildirdi.

PURSAKLAR TİCARET MERKEZİ VE KAPALI PAZAR ALANI’NDA SONA GELİNDİ

Pursaklar Belediyesi, mevcut pazar alanlarını yenileyerek ilçeye kazandırırken vatandaşların büyük bir ihtiyacını karşılayacak Pursaklar Ticaret Merkezi içerisinde; mağaza, fırın, dükkan, kapalı pazar alanı, düğün salonu, kapalı otopark, oto yıkama gibi bölümlerin yer aldığını söyledi. Modern Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindiğini duyurdu.

1-5.jpg

Çalışmalarda sona gelinen inşaat alanına gelen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi’nde de birtakım incelemelerde bulundu. Vatandaşların ihtiyacına cevap verecek olan çalışmaları tamamlayarak ilçe halkının hizmetine kazandırmak için mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Çetin, önemli bir değerlendirmede bulundu.

‘‘ÖZGÜN MİMARİSİ VE ÇOK AMAÇLI YAPISI İLE HİZMET VERECEK’’

‘‘Belediye olarak ihtiyaca yanıt verecek çalışmaları ilçemizde hayata geçirmeyi sürdürüyoruz.'' diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Sosyal donatı alanlarını ilçemize kazandırırken, kapalı modern pazar yerlerini şehrimizin birçok noktasında oluşturuyoruz.

2-5.jpg

Özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile hizmet verecek olan Ticaret Merkezi ve Modern Kapalı Pazar Alanı tamamlanması ile birlikte hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet verecek.'' dedi. İnşaat alanındaki son çalışmaların da tamamlanarak en kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine açılmasının planlandığı belirtildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesince, çocuklar için Dede Korkut Hikayeleri sahneledi!

Sincan Belediyesince, çocuklar için Dede Korkut Hikayeleri sahneledi!