ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den, ilçede bazı önemli açılış ve ziyaretler!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den, ilçede bazı önemli açılış ve ziyaretler!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, son günlerde ilçedeki önemli etkinliklere katılarak halkla buluşmaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den, ilçede bazı önemli açılış ve ziyaretler!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, son günlerde ilçedeki önemli etkinliklere katılarak halkla buluşmaya devam ediyor. İlçenin eğitim ve kültür alanındaki gelişmelerini desteklemek amacıyla önemli bir açılışa katılan Başkan Çetin, aynı zamanda halkın mutluluğuna ortak olmaktan da geri kalmıyor.

ankara-tasarim-2023-09-25t100159-339.jpg

EĞİTİME DESTEK

Pursaklar ilçesinde eğitim kalitesini artırmayı hedefleyen Başkan Ertuğrul Çetin, Ayyıldız Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Anaokulu, ilçede eğitim veren kurumların sayısını artırarak çocukların daha iyi bir eğitim almasını sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Açılış törenine katılan Başkan Çetin, çocukların sağlıklı ve nitelikli bir eğitim alabilmesi için gereken desteği her zaman vermeye devam edeceklerini belirtti.

screenshot-48.png

ankara-tasarim-2023-09-25t100120-855.jpg

BAŞKAN ÇETİN SÜNNET DÜĞÜNÜNDE

Başkan Ertuğrul Çetin'in katıldığı, ilçedeki diğer önemli bir etkinliği ise bir minik bir vatandaşın sünnet düğünüydü. Başkan Çetin, sünnet düğününe katılarak aileye destek verdi ve mutlu anlarını paylaştı. Toplumun bir arada olmasını teşvik eden Başkan Çetin, bu tür özel anılarda da halkının yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyor.

screenshot-47.png

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin gelişimine ve halkının mutluluğuna katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Eğitim kurumlarının açılışlarından özel anıların paylaşılmasına kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Başkan Çetin, Pursaklar'ın daha da büyümesi için elinden gelen gayreti gösteriyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023-2024 İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartları nedir, burs miktarı ne kadar?

2023-2024 İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartları nedir, burs miktarı ne kadar?