ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Endemik Vadisi'nde sağlıklı yaşam ve spor buluşması gerçekleştirildi!

Pursaklar Endemik Vadisi'nde sağlıklı yaşam ve spor buluşması gerçekleştirildi!

Ankara'da Pursaklar Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek için Endemik Vadi'de buluşma gerçekleştirdi.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Endemik Vadisi'nde sağlıklı yaşam ve spor buluşması gerçekleştirildi!

Pursaklar Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek için Endemik Vadi'yi buluşma merkezi olarak kullanıyor. Belediyenin spor salonlarının üyeleri, günlük spor aktivitelerini Endemik Vadi'de gerçekleştiriyor. Bu etkinlik, mahallelerdeki spor merkezlerinde profesyonel eğitmenler tarafından sunulan kursların yanı sıra açık havada sağlıklı bir yaşamın tadını çıkarmak isteyen her yaş grubundan insanlar için bir fırsat sunuyor.

ankara-tasarim-72.jpg

SPOR ETKİNLİKLERİ

Endemik Vadi'de gerçekleştirilen etkinlikler, kadınların spor hocaları eşliğinde Endemik Vadi Yürüyüş ve Bisiklet yolunda egzersiz yapmalarını içeriyor. Bu etkinlik, katılan kadınlara hem doğada spor yapma hem de taze hava alma fırsatı sunuyor. Endemik Vadi, 1300 metreye ulaşan yürüyüş ve bisiklet yollarıyla spor yapmaya elverişli bir alan sunuyor.

ankara-tasarim-73.jpg

"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ ENDEMİK VADİMİZDE SPOR YAPMAYA DAVET EDİYORUM"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kadınların sağlıklı yaşam için spor salonlarına üye olmalarını ve Endemik Vadi'de düzenlenen etkinliklere katılmalarını takdirle karşıladı. Başkan Çetin, sporun kaliteli bir yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak:

"Spor salonlarımıza üye hanımlarımız, bugünkü spor programını açık havada Endemik Vadide yapmışlar. 7 tur atan bile olmuş. Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için kendilerine zaman ayıran kıymetli hanımlarımızı tebrik ediyorum. Sonrasındaki kahvaltı kısmına bizde 5 dakika uğradık. Rengârenk ve mis gibi kokan çiçeklerin arasında yürüyüş yapıp, zinde kalmak isteyen tüm hemşehrilerimizi Endemik Vadimizde spor yapmaya davet ediyorum" Endemik Vadi'nin doğal güzellikleri içinde spor yapma fırsatını değerlendiren herkesi bu alanı keşfetmeye davet etti.

Pursaklar Belediyesi'nin Endemik Vadi'de düzenlediği spor etkinlikleri, sağlıklı yaşamın ve toplumun fiziksel aktiviteye teşvik edilmesinin önemini vurguluyor. Bu tür etkinlikler, vatandaşların açık havada spor yaparak doğanın tadını çıkarmalarını ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini teşvik ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Alzheimer Derneği, Dünya Alzheimer Günü'nde Bilinçlendirme buluşması gerçekleştirdi!

Türkiye Alzheimer Derneği, Dünya Alzheimer Günü'nde Bilinçlendirme buluşması gerçekleştirdi!