ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den öğrencilere okul açılışı hediyesi!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den öğrencilere okul açılışı hediyesi!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni eğitim-öğretim döneminin ilk gününde öğrencilere yönelik "Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden" kampanyası kapsamında okul hediyelerini dağıttı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den öğrencilere okul açılışı hediyesi!

Ankara Pursaklar'da, Ülker İlköğretim Okulu ve Adnan Menderes İmam Hatip Ortaokulları'nı ziyaret eden Başkan Çetin, öğrencilerin ilk gün heyecanını paylaştı.

ankara-tasarim-40.jpg

Öğrencilere Ziyaret Ve Hediyeler

Öğrencilere okul açılışı hediyesi veren Başkan Ertuğrul Çetin, eğitim ve gençlik konularına verdiği önemi bir kez daha vurguladı. "Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden" projesiyle devlet okullarındaki öğrencilere kırtasiye desteği sunan Pursaklar Belediyesi, bu yıl da öğrencilerin yanında oldu.

Başkan Çetin, okul ziyaretlerinde öğrencilerin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ile bir araya gelerek eğitim-öğretim yılının başlangıcında yapılan çalışmaları ve hedefleri değerlendirdi. Öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemeleri dağıtırken, onların yeni eğitim dönemine başarıyla başlamalarını diledi.

ankara-tasarim-41.jpg

"Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

Başkan Ertuğrul Çetin, yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu senede ‘Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’ projemiz kapsamında devlet okullarımızda eğitim gören tüm öğrencilerimize kırtasiye desteğimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerime Bilim Pursaklar Atölyeleri ve Deneyap Atölyeleri, kültür, sanat ve sportif kurslarımızda eğitim verirken, kırtasiye desteğine ek olarak yıl içerisinde yardımcı kitap desteği de vererek ilçemizin ve ülkemizin yarınlarına yatırım yapıyoruz. Bugün olduğu gibi yarında çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

"Yeter ki Siz Okuyun"

Pursaklar Belediye Başkanı, "Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden" kampanyası ve okul ziyaretlerine ilişkin paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda Başkan Çetin:

"Kitaplar Devletten, Kırtasiyeler Belediyeden" Kampanyamız ile ilçemizdeki devlet okullarında eğitim gören tüm öğrencilerimiz için hazırladığımız kırtasiye setlerini bugün itibari ile okullarımıza dağıtmaya başladık. Yeterki Siz Okuyun..." ifadelerine yer verdi.

screenshot-17.png

Pursaklar Belediyesi, eğitim ve öğrenci dostu projeleriyle ilçedeki eğitim kalitesini artırmaya ve gençlerin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi

Ankara'da 3 Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi