ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcularından Başkan Çetin'e ziyaret

Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcularından Başkan Çetin'e ziyaret

Pursaklar Belediyesi'nin spora ve sporculara olan destekleri taktir toplamaya devam ediyor. Bu çerçevede Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcularından oluşan bir grup sporcu Başkan Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcularından Başkan Çetin'e ziyaret

Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından çeşitli spor faaliyetlerine destek verilmeye devam ediyor. Spor faaliyetlerine destekleri ile dikkati çeken Pursaklar Belediyesi'nin çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren takımları da Başkan Ertuğrul Çetin ile görüşme sağladı.

Ulusal ve Uluslararası turnuvalarda büyük başarı elde eden Pursaklar Belediye Spor Kulübü erkek ve kız U16 Hokey Takımı, Badminton sporcuları Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin’i ziyaret etti.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NİN YATIRIMLARI MEYVELERİNİ VERDİ

Spora ve sporcuların gelişimine büyük önem veren ve bu çerçevede her yeni gün ilçeye yeni spor kompleksleri kazandıran Başkan Ertuğrul Çetin liderliğindeki Pursaklar Belediye Spor Kulübü, yapmış olduğu yatırımların meyvesini toplamaya devam ediyor.

5-8.jpg

Türkiye ikincisi olan Pursaklar Belediye Spor kulübü U16 Hokey erkek ve kız takımları, Badminton’da Yigitcan Erol, Zişan Yaren Ceylan ve Şeyma Buket Koç göstermiş oldukları başarılı performanslarla ikinci olmalarının ardından Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i makamında ziyaret etti.

4-12.jpg

''İLÇEMİZDE SPORTİF ANLAMDA BİRÇOK YATIRIMIMIZA DEVAM EDİYORUZ''

Sporcuların, her geçen gün yeni başarılar elde ederek Pursaklar’a büyük gurur yaşatmaya devam ettiklerini belirten Başkan Çetin; ‘‘İlçemizde sportif anlamda birçok yatırımımıza devam ediyoruz. İlçemize yeni spor salonları kazandırıyor, sporcularımıza desteklerimizi sürdürüyoruz. Sporcularımız da ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandıkları başarılarla bizlerin göğsünü kabartmaya devam ediyor.

3-14.jpg

Pursaklar Belediye Spor Kulübümüzün Badminton ve Hokey Takımı ayrı ayrı müsabakalarda kupalarıyla geldiler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

1-17.jpg

Pursaklar’ı gururla temsil eden U16 Hokey takımı ve Badminton sporcuları, elde ettikleri başarıyı Başkan Ertuğrul Çetin’le paylaşırken, desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek'ten SON DAKİKA para ve maliye politikası açıklaması!

Bakan Şimşek'ten SON DAKİKA para ve maliye politikası açıklaması!