ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi'nden anlamlı gezi! Şehit aileleri Başkan Çetin ile birlikte Karadeniz turuna çıktı

Pursaklar Belediyesi'nden anlamlı gezi! Şehit aileleri Başkan Çetin ile birlikte Karadeniz turuna çıktı

Pursaklar Belediyesi birbirinden farklı gezi programlarına imza atmaya devam ediyor. Gezi programları ile dikkati çeken Pursaklar Belediyesi'nden bu kez ilçedeki şehit aileleri için jest geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi'nden anlamlı gezi! Şehit aileleri Başkan Çetin ile birlikte Karadeniz turuna çıktı

Pursaklar Belediyesi'nde gezi programları hız kesmeden devam ediyor. İlçede ikamet eden vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına hızla cevap veren ve sosyal belediyecilik anlayışı sürdüren Pursaklar Belediyesi'nden şehit aileleri için gezi programı hazırlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede ikamet eden şehit aileleri ile birlikte Trabzon ve Rize’yi kapsayan Karadeniz turuna çıktı.

Vatan topraklarını korumak için hiç düşünmeden canlarını feda eden şehitlerin, geride bıraktığı yakınlarının her zaman yanında olup, destek veren Başkan Çetin, bu gezide şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

1-16.jpg

‘‘ VATAN SİZE MİNNETTAR’’

Pursaklar ilçesinde ikamet eden şehit yakınları ile birlikte Trabzon ve Rize’yi kapsayan Karadeniz turuna çıkan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli Anne-Babalarımız, Eşleri ve Evlatları ile güzel ülkemizin nadide şehirlerinden Trabzon ve Rize’deyiz.

7-3.jpg

Bir nebze gönüllerini ferahlatıp; yeni yerler, kültürler göstermeye vesile olduysak ne mutlu bize.'' değerlendirmesinde bulundu.

4-11.jpg

''Ailelerimizin kahraman evlatları, bu yurdun birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için kanlarını, canlarını verdi. Onlar için ne yapsak azdır. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Vatan size minnettar’’ şeklinde konuşan Başkan Çetin, bunun bir moral gezisi olduğunu belirterek şehit aileleri ve yakınları ile birlikte tarihe ışık tutan önemli yerleri ziyaret ederek, Karadeniz’in doğal ve kültürel zenginliklerinin yakından görüleceğini belirtti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Çubuk ilçesinde fetret Devrinden kalma toplu mezar bulundu

Ankara'nın Çubuk ilçesinde fetret Devrinden kalma toplu mezar bulundu