ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 15 - 20 yaş arası erkekler için kamp programını duyurdu!

Pursaklar Belediyesi 15 - 20 yaş arası erkekler için kamp programını duyurdu!

Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ilçedeki gençlere özel gezi programları ile adından söz ettirirken yeni bir duyuru daha yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi 15 - 20 yaş arası erkekler için kamp programını duyurdu!

Ankara'da belediyelerin imza attığı etkinlikler vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ilçedeki gençlere özel gezi programları ile adından söz ettiriyor. Birbirinden farklı ve yeni etkinliklere imza atmaya devam eden belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, ilçedeki gençlerin sosyal yaşamına değer kazandıracak projelerine devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen Gençlik Kampı da ilçede ikamet eden 15 - 20 yaş aralığında erkekler için duyuruldu. Kamp ateşinin yanacağını resmi sosyal medya hesabı twitter (X) hesabı üzerinden duyuran Pursaklar Belediyesi, detayları da açıkladı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN KAMP PROGRAMI DUYURUSU

Pursaklar Belediyesi tarafından gençlere özel olarak hazırlanan Gençlik Kampı programı dikkati çekti. Gençlik Kampı programı kapsamında ''Gençler Erkekler kamp ateşi ve eğlenceleri, sizleri bekliyor.'' diyen Pursaklar Belediyesi, Mersin Silifke Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı'na gidiş ve dönüş tarihini 24 - 27 Kasım olarak açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-11-22-172048.png

pursaklar.jpg

Başvuru yerinin Pursaklar Yaşam Merkezi olduğu ve iletişim için de 0312 551 97 67 numarası hattın aranması gerektiği bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek!

ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek!