ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 7'nci Millet Kıraathanesini hizmete açtı

Pursaklar Belediyesi 7'nci Millet Kıraathanesini hizmete açtı

Ankara'da ilçe belediyeleri vatandaşları ihtiyaçlarını karşılamak için projelerine devam ediyor. Pursaklar Belediyesi'de gençlerin daha rahat ortamlarda ders çalışabilmeleri için millet kıraathalerini açtı.
yazar
Haber Merkezi
Pursaklar Belediyesi 7'nci Millet Kıraathanesini hizmete açtı

Ankara'nın ilçe belediyeleri vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Belediyeler sosyal ve kültürel hayata katkı sağlayan projelerine devam ederken eğitime destek vermeyi de unutmuyor. Pursaklar Belediyesi'de Ankara'da yürüttüğü çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor.

Gençlerin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan önemli, projelerin başında gelen 7 Millet Kıraathanesini hizmete kazandıran Pursaklar Belediyesi, şimdi ise ders çalışmak ve kitap okumak için Saray Millet Kıraathanesine gelen vatandaşların molalarda kıraathanenin bahçesinde huzur dolu vakit geçirebilmeleri için çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

3.jpg

7'NCİ MİLLET KIRAATHANEMİZİ AÇTIK

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların keyifli ve verimli vakit geçirebilmeli için inşa edilen millet kıraathanelerinin 7'ncisini açtı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kıraathaneler her gün dolup taşıyor.

Millet Kıraathanelerinde ders çalışmak, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen tüm vatandaşlara sıcak bir ortam sunulurken, ücretsiz çay ikram ediliyor.

4.jpg

Millet Kıraathanelerinin eğitim alanında ilçeye değer kattığını söyleyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Eğitim alanında Millet Kıraathanelerimiz, ilçemize değer katan alanların başında geliyor. Millet Kıraathanelerimizde gençlerimiz, kitap okuyup bilgi alışverişinde bulunurken, dijital ortam ve kütüphaneler ile doğru bilgiye anında ulaşabiliyor. Bu bakımdan Millet Kıraathanelerini çok önemsiyoruz." dedi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, Nijerya’da gerçekleşecek Yeşil Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye’yi temsil edecek

ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, Nijerya’da gerçekleşecek Yeşil Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye’yi temsil edecek