ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi 8 ayda 24 iş buluşması düzenledi

Pursaklar Belediyesi 8 ayda 24 iş buluşması düzenledi

İşsizlikle mücadele kapsamında işçi ve işvereni bir araya getiren Pursaklar Belediyesi, 8 ayda 24 tane iş buluşması düzenlediklerini bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi 8 ayda 24 iş buluşması düzenledi

İşsizlikle mücadele kapsamında vatandaşların istihdamına katkı sağlamak üzere pek çok projeye imza atılıyor. Pursaklar Belediyesi de işsizlikle mücadele etmek adına işçi ve işverenleri bir araya getirdiği programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği aracılığıyla her hafta iş arayan onlarca vatandaşa yeni iş imkanları sunmayı devam ederken ilanlar yayımlamaya da devam ediyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ İŞ ARAYANLARA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İstihdam Şefliği aracılığıyla vatandaşların iş sahibi olup, mutlu olarak evlerinin yolunu tutmaları için esnaflarla iletişime geçerek ilçe halkının istihdam edilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

1-7.jpg

İlçe halkına iş imkanları sunmaya devam ettiklerinin altını çizen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, esnaflarla iletişim halinde olduklarını belirterek ''İlçemizde bir tane hemşehrimizin bile işsiz kalmaması için kurulan ve bugüne kadar binlerce vatandaşın iş sahibi olmasını sağlayan İstihdam Şefliğimiz aracılığıyla iş arayan-işveren buluşmalarına devam ediyoruz.'' dedi.

2-8.jpg

İşletmelerle sürekli iletişim halinde kalarak iş buluşmalar düzenlediklerini belirten Başkan Çetin, 8 ayda 24 iş buluşması düzenlediklerini kaydetti. İş arayan ve işveren arasında köprü olmaya devam edeceklerini açıklayan Başkan Çetin, son olarak Havacılık ve Savunma Sanayi sektöründe faaliyet gösteren firma için CV bırakan 77 kişiyle iletişime geçtiklerini aktardı. Pursaklar Belediyesi haftalık olarak ilan yayımlamaya devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar denetimi için sahaya indi!