ANASAYFA Pursaklar Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye ilgi hiç azalmıyor!

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye ilgi hiç azalmıyor!

Pursaklar Belediyesinin prestij projeleri arasında yer alan Endemik Vadi, yaz - kış fark etmeksizin yoğun ilgi görüyor. Endemik Vadi'ye olan ilgi azalmazken yeni yılın ikinci gününde de vatandaşların buluşma adresi Endemik Vadi oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye ilgi hiç azalmıyor!

Ankara'daki ilçe belediyeleri arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, ilçe halkının taleplerine kulak vermeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından Ankara’ya kazandırılan ve kentin kültürel değerlerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi'ye yaz - kış fark etmeksizin vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. 

Endemik Vadi vatandaşların sosyal aktivite ihtiyacını karşılaşmaya devam ederken Endemik Vadi'ye gelen vatandaşları tek tek karşılayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, alana yönelik bilgiler verirken, halkla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

PURSAKLAR'IN İLGİ ODAĞI: ENDEMİK VADİ

Yaz - kış, hafta içi - hafta sonu demeden, Ankara’ya özgü endemik bitkileri, Ankara Keçisi, Ankara Güvercini, Ankara Kedisi, Ankara Tavşanı, bisiklet ve yürüyüş yolu ve Orman Köyü’nün bulunduğu Endemik Vadi’ye vatandaşlar akın akın gelmeye devam ediyor. 

‘‘Yaz - kış keyifli vakit geçirmek için Pursaklar’da alternatif çok’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘’En güzel alternatiflerimizin başında gelen Endemik Vadimiz, yoğun bir şekilde ziyaretçi almaya devam ediyor. Endemik hayvanlarımızın yanı sıra Orman Köyümüz ile birlikte çocukların daha çok ilgisini çeken bir yer oldu. 

Ayrıca birbirinden faydalı, çeşit çeşit bitki çaylarımızdan günün çayını Endemik Vadimizi ziyaret ederek ücretsiz bir şekilde içebilirsiniz. Müsait olanları burayı görmeye, gezmeye bekleriz’’ ifadelerine yer verdi.

Ankara'da yaşayan yaşamayan tüm vatandaşları ilçeye davet eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, projelerinin görülmesine değer olduğunu kaydetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan'da lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü!

Sincan'da lise öğrencisi 4'üncü kattan düştü!